Busrakzlkc Kızlar biz bugum cinsiyetimizi öğrendik %85 erkek 😊😊 darısı bütün bekleyenlere https://resimyukle.io/r/2GFKfTlU6S
Minoo01 Busrakzlkc evet benim oğlumu da 12 inci haftada söylemişti. Oğlanda oldu. İkinciye hamileyim bunda başka doktora gitmem gerekti oda daha söyliyemem dedi. 14 den sonra gel dedi. Haftaya gidecem bakalım.
DemetF Busrakzlkc bence onla alakasi yok bende 12.haftamda kiz oldugunu ogrendim.teyzemde kizlarini cok erken ogrenmis.bebegin pozisyonuyla alakali bisey olabilir belki
Maaaile Lokumunannesii Artik belli olabiliyor. Doktorunuz da tecrübeliyse anliyor. Benim ilk hamileligimde de kızımı 12.haftada bildi.
Ennur8181 Busrakzlkc bende özle hastanede öğrendim 11+1 günlük erkek dedi sma değişebilir dedi sizce değişirmi ya
Minnakkkk Busrakzlkc bende ilk, kızımı 11+5 te öğrenmiştim doktorum cok net konusmutstu değişir mi dedigşnde yooo, bildigin kız bu demişti 😀 hayırlı olsun rabbim saglıkla kucagınjza almayı nasip etsin
umrrann Oyyşş baluşumU 11 haftalıkken erkek dedi şimdi 22 haftalığız Allah isteyen herkese nasip etsin 💙💙
M_agayeva Busrakzlkc biz daha 9+6 oldu 9 agustosta rabdevumuz var insallah bizde goruruz 1 oglusum var 12 haftada cinsiyetini dr söyləmişdi 2 cinin kiz olmasi icin hep dua ediyorum insallah olur