Rahime_47 Benim gibi etten tiksenenler varmi.gecen burda görmüştüm etten tiksinenlerin bebegi erkek oluyormuş 😁
Egemenim64 Rahime_47 kırmızı beyaz hepsinden tikssindim yiyemiyorum malesef ve kızım olucak oğlumd tiksinmemiştim 🤷
Prenses21 Rahime_47 bnimde erkek bn resmini gorsm kusuyodum dun anneme gttim ilk defa yedim artik tiksinmem gtti 38 haftaligim :))
crnnbyr16 Hamile kalmadan önce o kadar etçil bir insandım ki.. ama şimdi değil yemek görünce midem bulanıyor 😂 cinsiyet belli değil bu arada
Merve2Asel Rahime_47 bende 20 seneden faZlsdır yemem beyaz et hiç yemedim tiksinirim hatta ama ilk kızımda İskender bunda köfte istemişti canım yemedim tabi 😬🙈
MDT Rahime_47 kırmızı et değil de fırında tavuk ve balıktan tiksindim doğum yapalı 20 gün oldu diğer tiksindiğim her şeyi yiyebiliyorım ama o ikisini yiyemiyorum hala
[silindi] Rahime_47 ilk kizimda tiksinmistim kokusundan olecem zannediyodum les cesedi kokusu geliyo resmen ama sadece bana oleymis cinsiyetle alakli oldugunu dusunmuyorum simdi ikinci kizima hamileyim yiyorum hatta canim istiyo cogu zaman