kubraannecikk1 Merhaabaa kızlar happy momda son dakikalarım dün gece 3 civarı hastaneye yatışımla saat 6.30 minik prensesimi kucağıma aldım. İki gün öncesinde hafif hafif sancılarım vardı.dün akşam baya sıklaştı sağolsun melek annem hemen doktora gitme diye gaza getirip 5 dakikada bir gelene kadar evde tuttu beni.iyiki evde durmuşum bir gittim ki 5 cm açıklık.hemen yatırdılar ve rahim yumuşatıcı serum taktılar.daha sonra 7 cm oldu en son doğum için bir serum taktılar hızlanması için yarım saatte 9 cm oldu ben çığlık çığlığa bağırmak yerine annemin elini sıkı sıkı tutup allahtan yardim istedim.en son çatala alındım o heyecanla bol bol ıkındım yarım saat sürmeden kızım doğdu.dikişlerim oldu tabi ama şuanlık tahmin ettiğim kadar kötü bir acısı yok sadece üstüne oturmakta zorlanıyorum ve yürümekte.eminim zamanla oda geçer. Şuan kızım yanımda emzirmeye çalıştım birçok kez memeyi alıyor ama uyakalıyor hemen çok yorulmuş belli.😁 Doğumum genel olarak tahmin ettiğim gibi ölüp ölüp dirilmek değilmiş heleki meleğimi gördükten sonra 50 defa olsa gene doğururum dedim.en başından beri hep sakin kaldım ve hep kendi kendimi motive edip asla ağlamadım çok güçlü durdum.inanın insanın kendi kendini motive etmesi kadar mükemmel birşey yok. Doğumu bekleyen sabreden tüm annişlere doğumun en güzeli nasip olsun.😍
Malidlgz kubraannecikk1 saglikla büyütün inşallah benmde az az sancılarım var iki gündür ve 2 cm acilmam var siz hemen doğum yapmışsınız acaba benim ne zaman olur doktor beklicez diyor nişanım da geldi sanırım oda pembe akıntı gibi biseydi o Nisan mi oluyordu
Fatosef kubraannecikk1 Allah analı babalı büyütsün inşallah çok geçmiş olsun 😊 bende 41+1 oldum bugün sancılarım var yarım saatte bir geliyor bende 5 dakikaya inmesini bekliycem evde. İnşallah benim de sizin ki gibi pozitif geçer doğumum. Dua edin bana da ☺️🥰
duriskonunannesi kubraannecikk1 aklıma geldin tam soracaktım noldu diye, çok güzel bir doğum olmuş senin de çok sevindim, Sağlıkla ve mutlulukla büyütün yavrunuzu 🤲😊😊
Ys35 Sancılarınız nereden vuruyordu ve ne kadar sıklıkla geliyordu ? Sabah nişanım geldi düzensiz karnımdan giren ağrılar var kramp gibi. 8, 15, 7 dakika falan çok düzensiz
Fatma4235 Tebrik ederim analı babalı büyüsün imsAllah Darısı bana ve tüm hamilelere Rabbim bizleri de sag salim kurtarsin hayırlı doğumlar nasip etsin 😅🥰 bu arada özelDemi doğum yaptınız devlet hastanesimi
[silindi] Allah analı babalı büyütsün maşallah. Sizin postlarınızı çok okudum çok merak ediyorum mazur görün. Bebeğin adını ne koydunuz :)
[silindi] kubraannecikk1 ahahah Allah yardım etsin bence de öyle diyin benim kızım da Sare olacak :) taviz vermeyin Sare diyin ;)