Seymatatogluozkin Herkese Selam hala inanamıyorum bu postu açtığıma 😊 Öncelikle rabbim hepinize bu duyguyu yaşatsın sağ salim bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah😊 10 günlük Anneyim merak ettiklerinizi sorun cevapliyim uzun uzun yazıp sıkmak istemedim😊
Asyadone Seymatatogluozkin Öncelikle Allah analı babalı büyütsün ilk dogumunuzmu birde bebiş kizmi erkekmi💕
E-Y Seymatatogluozkin Allah huzurlu mutlu sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah 😊 suni sancı aldınız mı ?
Fatosef Seymatatogluozkin Allah analı babalı büyütsün inşallah. Benim de ağrılarım var bugün ama yarim saatte bir kasiliyor. Sizin sancılar sıkmıydi. Suyunuz gelipmi doğum yaptınız.
btuban Seymatatogluozkin tebrik ederim çok geçmiş olsun, sağlıkla sıhhatle huzurla büyütün inş, normal doğumu öneriyormusunuz, ağrısı sızısı ne derecede ve kaç saat sürdü toplam
Asyadone Seymatatogluozkin Anladm buda benim ikinci doğumum ilk kızdı 38 de doğdu bida erkek şuan 38 ama gelmiyor ondan merak ettim😃
E-Y Seymatatogluozkin oh oh maşallah 😊 açılma için yada doğumu başlatmak için birşey yaptınız mi peki biz 39+5 olduk gelmiyor sıpa 😅😅
Seymatatogluozkin Asyadone Zamanla gelir bende hiç doğuramıcakmışım gibi gelirdi ama rabbim vakti zamanını biliyor hayırlısı ile olsun inşallah
E-Y Asyadone bende erken dogururum diye düşünüyordum ama ters köşe yaptı bizi 41 e kadar beklicez diyor doktor kendiliginden gelmezse tabi 🤦♀️
Seymatatogluozkin Fatosef Evet kasılmalarım vardı Suyumu dr patlattı bana söylemedi hastanede alttan muayne etti açılmaya bakıcam dedi gece 11 gibi 12 Temmuz gece iki gibi suyum geldi doğum başladı
Fatosef Seymatatogluozkin benim suyum fazla hala 41+1 olmama rağmen sabah kanamam geldi ama almadılar yine de akşama doğum olabilir demişti doktor. Umarım bende hemen doğururum. Çok geçmiş olsun size de 🙏
Seymatatogluozkin btuban 6 saat sancı çektim 8de sıklaşmaya başladı 30 geçe doğum gerçekleşti kesinlikle normal doğum gibisi yok hemen kalktım oğlumu emzirdim sadece ebeleri dinliyorsunuz başka hiç bir şey yapmanıza gerek yok bebeğimin kafası gözüktü ikinci ıkınmada tamamlandı vargücünüzle bi kerede ıkınırsanız zaten bebek de zorluyor doğum gerçekleşiyor