havvakaratas_09 Değerli hamile annelerim 33+1 haftamdayim karnimdan cuk cuk ses geliyor ilk bebeğin kemiğinden falan mı diye ses çıkıyor diye düşündüm bugün sesini daha net aldım parmak emmesi gibi bişi sizin de başınıza geldi mi baska birşey olabilir mi
Denizyildizii havvakaratas_09 sanmıyorum. Öyle sesin çıkması için hava gerekir. Bebek suyun içinde olduğu için o ses çıkmaz.
Sermec27 havvakaratas_09 bunu duymanız mümkün değil ne yazık ki yani oğlum ultrasonda parmağını emerken hiç bir ses çıkmıyordu dışarıya cıkmazda zaten Kağan kocatepe böyle acıklamış bu durumu 🥰
havvakaratas_09 Denizyildizii Bende bilmiyorum çatır çutur ses geliyordu sabah cuk cuk diye ses geldi
havvakaratas_09 Anne55_ iki tane kulağım var duymamam için bir sebep yok karın gurultusunu duyuyoruz demekki bebekle ilgili bir ses olunca onuda duyabiliyormusum başınıza gelmemiştir böle bir yorumda bulunmanız normal
Anne55_ havvakaratas_09 bu sert tavrınız nedir acabaa ben sizin kulağınız yok demedim. İnsanca bir soru sordum bende hamileyim ve garibime gitti nasıl duyulur diye hemen yanlış yere çekmeniz çok saçma
Pelinbyrktrlr havvakaratas_09 Kulağınızla ne ilgisi var bebek amniyon sıvısının içinde, o sesin çıkması için hava gerekiyor o yüzden başka bir şeydir o cuk cuk
havvakaratas_09 Sermec27 teşekkür ederim cevabınız için haklısınız inanın ki bende anlayamadım ne sesi olduğuna 🥰
havvakaratas_09 Anne55_ siz güzel bir dille yazsanız daha yumuşak bir tavır alırsınız sizin verdiğiniz cevaba böyle karşılık verilir ilk kez hamileyim bende bilmiyorum nasıl duyulduğunun başına gelen varsa veya bu konu da bilgisi olan varsa fikir almak istedim
Anne55_ havvakaratas_09 karnınızın içindeki sesi nasıl duyuyorsunuz lafının daha nasıl güzel bi dille söylenir acaba pardon da adam gibi nasıl duydunuz nasıl çıkıyor o ses dedim yani
MommySharkdutdutdutut Merhaba 🤣😊 O ses daha farklı bir ses olabilir 😊 mesela ben karnımda nefes alış veriş gibi birşey görürdüm belirli bir yer kalkıp inerdi 😊ordan anlardım emdiğini ama ses duymak imkansız yani duymuşsunuzdur ama başka bir sestir 🤣😍
havvakaratas_09 MommySharkdutdutdutut merhaba 🤗 Eklemlerinden de gelebilirmis bir kaç kişiden öyle duydum insanin başına ilk kez geldiğinden acaba şu bu ya düşüyor 😍🤗🤭
havvakaratas_09 Anne55_ Karnımızın içindeki sesi ses gelmiş ki duymuşum insanı irite edicek şekilde yazıyorsunuz diğer yazan hamile anneler neden göz batmıyor da neden size ters cevap vermişim düşünmek lazım bilginiz yoksa fikrinizi daha nazik bir şekilde dile getiriniz başına gelmedi diye bilirsiniz çok ilginç emme sesi duyulmaya bilir diyebilrisinzi
MommySharkdutdutdutut havvakaratas_09 🤣 valla ben yeri geliyor karnımın icinden kabarcık sesi duyuyordum 😊 eklem sesleri çıt çıt 😊 gerçekten de sürekli elini emiyordu ama ultrason fotograflarinda falan 😊 şimdi doğdu hala emiyor fırsat geçerse hemen eli ağzında🤣
havvakaratas_09 MommySharkdutdutdutut yani bak ne güzel söylüyorsunuz başınıza gelmiş fikrinizi paylaşıyorsunuz sonuçta bir can var karnımızda ☺️😍😂Allah bağışlasın evladınızı 🧿😍