ayzurz35 Arkadaslar merhaba üç gün ocne guneste kaldım güneş yanigi oldum hafif ateş vardı halsizlik başladı sonra ateş geçti ondan sonraki akşam da biraz soğukta kaldım bu mevsimde grip oldum öksürme ve boğaz ağrım var hamileyken grip olan var mı maglum hastaneye de gitsek bir şey yapamazlar yardımcı olursanız sevinirim
Se3008 ayzurz35 gecmis olsun bende yeni atlattim. Zencefil,bal,limon,sirke, bu karisimi sicak suyla ictim hep , ihlamur yaptim, burnumu tuzlu suyla cektim genzimi oyle temizledim. Tavuk suyu corbasi .. insallah cabuk atlatirsiniz 🙏
Mhnds ayzurz35 ben de oldum bugün 6.gün oldu boğaz ağrım gitti burnum açıldı ama sesim tam düzelmedi sümkürdükçe burnumu daha iyi oluyor nane limon yap parol al birde başka birşey vermiyorlar zaten benim boğazımın ağrısı kulağıma cekti onda bile damla vermediler
Elif6192 ayzurz35 zencefil limon çayı yapabilirsiniz. Nane limon da direnç verir. Bol sıvı tüketmeye özen gösterin. İstirahat mutlaka. Boğaz ağrısı için kesinlikle adaçayı öneririm ama içmeyeceksiniz. Adaçayını hazırlayın ılınsın onunla birlikte gargara yapın. Hamile değilken bile bu yöntemi çok yapardım. Boğaz ağrısına sebep olan mikropları kırıyor. Dediğim gibi ama içmeyip gargara olarak yapın. Gebelikte adaçayı içilmiyor çünkü. Çok geçmiş olsun
btuban ayzurz35 1 limonu sık, 1-2 damla sıcak su ekle ılıklaştıracak kadar, bal veya pekmez ekle. Gece uyurken iyi geliyor, sabah akşam yapabilirsiniz. Tarhana çorbası. Fazlasıyla bol ılık su içip meyve tüketebilirsiniz. Ilık tuzlu su ile gargara yapabilirsiniz. Hamileyken bir çok doktor bitki çayını önermiyor bilginiz olsun.
Suleasyaa Bende grip olmuştum 3 gün boyunca evde kendi kendime nane limon falan yapıp içmeye çalıştım ama öksürüğüm ateşim vardi. Gebe olunca acilde falan bisey yapmıyorlar zaten.kendi doktoruma gittim kbb doktoru ile konuştu bana öksürük şurubu antibiyotik ateş düşürücü burun ve boğaz spreyi fakan yazdılar. Öksürük gebelikte tehlikeliymis suyun falan gelebilir zorlamadan dolayı kendini kasma boğazını kuru tutma dedi.atesinin 38 e çıkmasına izin verme dedi.10 günde iyileştim ilaçlara rağmen. İhmal etmeyin lütfen
Tubis2021 Suleasyaa kullandığınız öksürük şurubunun adı ne acaba ? Ben de geçirdim ama öksürük kaldı aşırı rahatsız ediyor doktora söyledim ama birşey demedi en azından o ilacı danışır içebilirim belki
Bebegimgeliyo Ben grip oldum ama salgın var sanırım hamileyken hiç çekilmiyor yazın hiç hiç çekilmiyor gecmiş olsun 😌
Suleasyaa Tubis2021 Notuss 7.5mg/5 ml surup. Mutlaka danışın. Gebeliğin her evresinde kullanilmiyor olabilir. 32 haftaliktim kullandigimda
bsrbsrbsr ayzurz35 10 gündür bende aynı durumdayım ve kuru çok fena öksürük var birde öksürmekten artık gözünden yaş geliyor o derece ilaç vermiyorlar maalesef bitki çaylarıda içemiyoruz nane limon içmiştim zaten pek etki etmiyor birde oda zararlı diye duydum kendiliğinden geçecek artık sabır