bilnazo68o gokcekocyigit07 yok bende çok takılmam da haftaya göre hemen hemen nasıl gidiyor diye merak ettim o yüzden sordum. Sağlıkla gelmeleri daha önemli tabi 🌼
gokcekocyigit07 bilnazo68o en son haftasına göre iyi dedi doktorum bakalım bende merak ettim ne yaptı minigimiz 🤭
a_burcu_bur gokcekocyigit07 benim de 95 kaldı ama sezaryen olur. Ben Ekim ortası diye düşünüyorum 🙏🏻🤷🏻♀️
a_burcu_bur gokcekocyigit07 sizin uygulamaya göre mi 91 kaldı. Yani aramızda uygulamaya göre 4 gün var. Benim doktor sezaryense 38-39da alınır dedi. Ben hesaplıyorum. 10-17 Ekim gibi oluyo. Size en geç 5 Ekim demiş. Benimki de en geç 9 Ekim mi acaba 😝🙄😂
Dilekcnkn gokcekocyigit07 Birşey sorucam özel olucak ama hepimiz aynı haftalarda sayılırız cinsel birliktelik zamanında bebeğiniz toplandığını görüyor musunuz sizde ben net olarak başını hissediyorum acaba bir tek bende mi oluyor ya 🤷♀️
gokcekocyigit07 Dilekcnkn bizde cinsel ilişki başından beri yasak 🤭 ama geçen sene ki hamileligimde bir kaç defa bizde de olmuştu. Anne stres olursa da oluyor bazen 👍
Dilekcnkn gokcekocyigit07 Allah allah stres yok ama neden böyle oluyor anlamadım unuttum doktoruma sormayı 🤷♀️ Teşekkür ederim yinede
gokcekocyigit07 Gmz_bfbf ben diğerinde 36 da başlamıştım herkes çok geç flan dedi ama gerçi kısmetde olmadı, şimdi yine kızım olacak nasipse ölen kızımdan kalanları kullanacağım 🤲 32 den sonra ideal bence acele etmeye gerek yok
Cbusra93 Gmz_bfbf hiç geç değil İnan ki Allah etmesin yol da herşey var.Bizde 8 aylığa girince başlanır herşeye ne olur ne olmaz diye o yüzden dert etme kıyafet her yerde dolu zaten oda yaptıracaksan ona başla şimdiden onu hallet