Merhaba arkadaşlar burada cok hikayeler okudum korku yoktu bende sadece bebeğim sağlıklı olacakmı o korku var di şuan bebeğim 2 aylık biraz geciktim paylaşmak için ama korkan annelerimiz var asla korkmayın onun kokusunu içinize çektiğinizde inanın herşey bitiyor ☺️18 mayısta 39+1 de dogdu melegim sabah erken saatte yatişım yapıldı fazla ayrıntıya girmeden anlatacağım sizleri sıkmak istemem 😇 nst ye baglandm kizim çok heyecanlı olduğundan nst yi fekan tekmesiyle atti kablolari uzerimden poposunu dondu surekli bir turlu çekemedi hemşireler 😊 ameliyathaneye girdiğimde galiba heyecan yapmışım anestezi doktorum çok iyi birisiydi heyecanlisn belki seni uyutablirim dedi bende bebeğimi görmek istiyorum dedim o esnada belimde sadece iğne batması hissettim inanın kan alinirken daha cok aciyor o iğne belinizde hiç acıdığı yok svrisinek ısırığı gibi birşeydi sonrasında benle sohbet ederken hemşireler 10 dk sonra ayağımı kaldrmami söyledi anestezi doktorum denedim olmuyor dedim ve ameliyat başladı hicbir şey hissetmedim inanirmisiniz sadece sallandigimi hissediyoe insan birsz tansiyonum cikmis igne fekan yapildi övumek geldi tansiyon yükselince oda tamamen benden kaynaklı çünkü o an sadece bebegimin derdine düştüm içimden selavat felan çekip sakinleştim doktorum hemsirelrim hep sakinleştirmeye çalıştılar ve o an geldi bebegimin güzel yüzünü sesini duydum herşey bitti o heyecan tansiyon hepsi geçti onu görünce 4280 gram doğdu sislikte var di tabi çok tatlıydı o kadar kilosunu bile beklemiyordum doktorum bile şaşırdı hemen giydirdiler bana temas yaptılar o an dünyanın en mutlu insanı oldum güzel anneler 🥰 ameliyat bitti bebeğimi götürdüler odaya geldigimde karnima kum tirbasi felan da koymadilar uyusuklukta 1 saate gecti kafa ağrısı yasamamak icin sade nescafe ictim 2 bardak yasamadimda sukur bol su ictim gaz içinde kayısı hoşafı yaptım ve süt getirmesi içinde tarhana çorbası
sutum gelsin diye mochi nin sut pompasini almistim onunla sürekli sut sagdim bebegime enjektorle verdik sarilik olmasin diye ardindan mama verdik kilosu fazla olduğundan cantamda yedek kiyafet vardi iyiki getirmisim hastane cikisi bile uzerine tam oturdu djyebilirim 😊mutlaka yedek bulunduruun😊 hep derler ya kızlar ayağa kalkmak zormu diye ilk hetapta zor oluyor doğru ama herşeyin başı dua bol dua ederek girdim doğuma cikarkende öyle ilk yurumedede öyle rabbim o kolaylık veriyor inanın krkmayin sonta takılırken de cikartilirkende ilk yürüme dede ilk lerde zor oluyor sonrası çok basit asla korkmayın sezeryandan doğum çatlakları da kızımdan bana anı olarak kaldı şuan iyiki doğurmuşum iyiki çatlamış bedenim bile diyorum sorularınız olursa cvblayabilirm Rabbim bebek bekleyenleri sağlıcakla hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin 😘Rabbim bebek isteyenlere de tez vakitte sağlıcakla versin dualarım sizlerle hoşçakalın 😘sorularınız olursa seve eve cvblayabilirm 😘🥰