Sureyyakaraca hatice_21 İlk hamileliğimde her hafta sonu denizdeydim bu hamileliğimde 1 kere girdim daha ama havuz, hamam postu açtım önerilmiyo havuz 🤦♀️🤷♀️
gokcekocyigit07 hatice_21 ilkinde neredeyse sürekli deniz,havuz,dimçayı böyle yerlerdeydim ama şimdi düşük riskim var o yüzden yasak yoksa doktorum onay veriyordu,yine de doktora sormak en doğrusu 👍
YrtswnArkn hatice_21 3.ayi doldurasiya deniz veya havuza girmedim doktorum tavsiye etmedi 4.aya adım attık deniz sezonunu açıyorum her gün denizdeyim artık 😊
Haticebt Ben girdim hem denize hem havuza.. bir çok doktor havuzu önermiyor lakin ben ve ailemden başka havuzu kullanan yoktu ben de girdim
gokcekocyigit07 Fndmrplt evet Alanyalıyım nem bizim buralarda çok hele de dışarıdan gelenlere daha zor oluyordur biz alıştık 🤭
H2hamide hatice_21 bende 32 haftalıgım yaklasık 1.5 aydırda hafta sonları denızdeyım canım doktoruma sordum denıze gırebılırsın ama havuz yasak dedı ayrıca denıze gıttıgın gun normalmıctıgın sudan cok daha fazlasını ıc dedı bılgın olsun🥰
Dilekcnkn hatice_21 Doktorum kurulan mayonu değiştir bir sorun olmaz dedi bu cuma gidiyoruz sonrada Ağustos sonu gidicez inşallah bir sorun olmaz 😊
ASL93 hatice_21 enfeksiyon riski açısından havuzu doktorlar pek önermiyorlar özellikle kalabalık havuzları. Deniz için sıkıntı yok tabi yinede insanlarla iç içe yüzmeyin derim..