elifff48 Rahime_47 sorma devam ediyor kusuyorum sürekli, 12+2 çıktık biz ultrasonda.. dün bebeğimi hareket ederken gördüm pıtır pıtır kolu bacağı kalbim çıkacaktı heyacandan. Bulantı falan unuttum ☺️
elifff48 Rahime_47 rabbim kalana sağlık sıhhat versin hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin canım 🤲🏻
Busekayra Merhaba sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin Allah:) bu posta bakanların geneli ikizdir sanırım rica etsem ultrason resmim ikiz mi :) doktorum yüzde 50 dedi 2 hagta sonra bidaha bakalım dedi ama ben çatlıyorum sanki :) https://imgyukle.com/i/j2NsA
Rahime_47 Busekayra benimde işte ilk baş 2 kese vardi kesin.. ama bir sonraki gittigimde öbürü gelişmemişti küçük kalmıştı. Sizdede iki kese gözüküyor ama neden bu kadar uzaklar birbirinden. Normal yollami oldu ikiz.
elifff48 Busekayra evet iki kese var gibi benim de böyle iki kese vardı ama birbirine yakındı. 7.haftadan sonda diğer kese kayboldu. İnş sağlıcakla gelişir sizinkiler 🤲🏻
Hamileanne0 Rahime_47 benimkide öyleydi ama bir kesende hiç yaşam belirtisi yok dedi bana doktor sonra o kesede kendiliğinden kayboldu gitti.
Busekayra Rahime_47 evet normal banada çok uzak geldi herkesin bakıyorum yakın ama bu vajinal muayne ile olan bir ultrason. Bilemedim yAni 🤭