pnrysfdnz Kizlar 31+2 deyim 13 kilo almışım. Son aylarda cok kilo alınır mı 😅 oğlumda 24 kilo almıştım ama hatırlamıyorum son aylari 😅😅
MineLule pnrysfdnz Şu an 34teyim 30a kadar sekiz kilo aldım otuzdan beri bulantılar geri geldiğinden mi nedir hiç kilo almadım
BusraUras pnrysfdnz bende o hafta da o kadardım. Sonra toplamda 22yi gördü bu gözler 🤣😅 normal doğumla 12 13 günde 12kg gitti. Şişim ödemim gitti pek bir fazlam kalmadı(topu topu 10kgcik 🤣🤣)
pnrysfdnz Hivdam232020 ilk hamileliğimdeki kiloya bakimca cok almışım gibi gelmiyor 😅 son iki haftadir durdu kilo alimim zaten sicaklardan istesekte bisey yiyemiyorz
Kubbbraa 25+3 👐 3kg almışım ama basen popo ayrı bi cumhuriyet oldu kizlar daha geçen ay kendi pantolonlarımı giyiyordum simdi yarıda kalıyor 3kiloyuda oraya almışım bebek kac gr oldu acaba büyüyordur demi 🤔🤔🤨
pnrysfdnz Kubbbraa 😅😅 kiz mi bebeginiz benim de oyle aldigim kilolar popo da 😅😂😂 oglumda oyle olmamıştım 😂
Kubbbraa pnrysfdnz evet kiz 🤗🤗 karnım hiç yok yemek yiyince anca 6 aylik olduğum belli 😂😂 popomla dalga geçiyorlar kısa boylu ve zayıfım orası abartılı durunca alay konusu oluyom valla🤨