Gururunannesi melekzararsizz valla öyleymiş 😂. Eşimde başak ondan biliyorum. Aşırı inatçı titiz karı gibi valla. Mutfak lavabosu dolar aşkım sıl şunu yaa der ,😂. Öyle detaycidirlar uğraştırıcı insanlar Allah hakikaten yardımcımız olsun
Drymomm melekzararsizz ay evet bizimki aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı 🤪 Aslan erkeği yaka silktiyomuş o derece🙄🙈
buseli07 melekzararsizz Asla Aslan erkeği olmasını istemezdim. O derece söylüyorum 😬 Ama işin komik kısmı kızım 22 sine kadar doğmadığı için kızım artık Aslan olucak 😁😁 Çok Aslan erkeği tanıdım Aslan kızıyla da kızım sayesinde tanışmış olucam 😁💕
melekzararsizz Drymomm başaklar içinde aynı şeyi söylüyorlar askan ve başak bu kadar sıkıntılımı cidden yaa
icedearth melekzararsizz ben de oğlumu aslan istiyordum ama tutmadı başak olacak yüksek ihtimal 32. Haftadayım şu anda 😁
Drymomm melekzararsizz Başak kızı var bende titizlikle alakası yok çokta zor diyemem yada alıştım hazır alışmışken başaktan mı gitsem sezaryen olcak 20si 38 hafta oluyo 24fln olursa Başak ☺️
icedearth melekzararsizz sadece kendinize göre düşünmeyin çocuk ve hayat arasındaki bağı da düşünün aslanlar bencil vs oluyorlar ama yaşam boyu avantaj valla
melekzararsizz Drymomm cidden başak mı zor aslan mı iyice kafam karıştı ama evde başak burcu varsa ordan devsm edin derim en azından biliyorsunuz bu burcu artık
Durubatu melekzararsizz 5 yaşında kızım ikizler oğlum aslan olacak Allah’ta bana kolaylık versin 😄 yeğenim aslan burcu yazılan tüm yorumlar kendisinde mevcut bencil lider ruhlu hep ben hep ben herşeyi ben bilirim ben yaparım hep zitlasirdim onunla Allah bana da bi aslan burcu oğlan nasip etti😄
-incivera Oğlumun ismini Alparslan olarak düşünüyorum burcu da Aslan olursa tam olacak çünkü hamileliğimin başından beri gelen hediyeler hep Aslan figürlü kendi adını çağırdı ☺️