MEAsya Redpepper ah evet hep bı lider olma peşinde kurkremeside çabası beş dkkalik ama sonra kedi gibi 😂bide en önemlisi aşırı merhametli en sevdiğim huyu çalışkan oluşu bakalım bana kız aslan olup nasıl anlasicaklar ben arada kaynicam diye düşünüyorum 😂🤦
Ruyasusam melekzararsizz Eşim aslan burcu oğluşum da aslan olacak huyu suyu eşime çeksin cok isterim.. Allah razı olsun çok iyi bir insandır 😊🧿
Eslemnur melekzararsizz hayatımda 3aslan var biri kardeşim biri kocam biri oğlum ömür törpüleri başak erkeğini bilmem
annesinin_beybisi melekzararsizz aslan erkeği kardeşim başak da eşim ikisi de birbirnden beter ama yine de aslan daha uyumlu başak insanın burnundan getirir annesi bile sen bunu nasıl çekiyorsun dedi😄
Merve6hg melekzararsizz Cocukken aynilar yani,buyuyunce karakter etkileniyor burctan tabi. İkisi de pimpirikli,yemek yeme sorunlari olan cocuklar oluyor, kiskanc olmayan fakat dediğim dedik oluyorlar, yalnız basak burcu anneye çok bağlı oluyor
Ceno melekzararsizz bende 33+4 teyim banada aynı şekilde ağustosun sonuna alırım bebişini dedi doktorum 37 de olursa muhtemel aslan ama birkaç gün sonrası Başak olacak inşallah Başak olur oğluşum Aslan Burcu ile anlaşamıyorum 😂💙
Gururunannesi melekzararsizz başak erkekleri cok zor olur. İnatci dediğim dediktirler. Aşırı detaycidirlar. Bnm de oğlan başak erkeği olack sanırım 🥴. 26 Ağustos gibi görünüyor
melekzararsizz Gururunannesi ALLAH bize yardım etsin doğum yapacak başka ay mı yoktu diyorum kendime:)))
aslanreis melekzararsizz başak burcu erkeği tanıdım keşke tanımasaydım 😂 ya burclarda etkiliyor tabiki ama yetiştirmede çok önemli benim kızım aslan burcu mis gibi başak falan hiç karıştırmayın aslan candır 😃
melekzararsizz Mom3834 aslan burcunun zor olduğundan bahsediyor herkes genel olarak arkadaşım eşiniz için de Allah yardımcınız olsun ama en azından sizden çekiniyormuş bu çok güzel
_Eylll1 melekzararsizz karşımızdakinin burcuna göre hayatımızdaki yeride önemli bence😄 Ben başağım başak erkekleri cok fena oluyor fazla titizlikten ne yaptığın işi begeniyorlar ne bişi yani başak kişisi koca olursa zor oluyorlar biraz. Benim eşim aslan başağın tam zıttı aslanlardaki sorun aşırı rahat aşırı uykucu bide fazla tripli oluyorlar tabiiki kişiliği etkileyen tek faktör burçlarımız değil ama eş olarak seçecek olsam aslan erkeğini seçerdim ama oğlumun başak oldugunu düşünsek kötüde olmazdı herhalde titiz flan daha iyi olurdu. Derken,benm oğlumda aslan olucak😅🤦🏻♀️
melekzararsizz _Eylll1 en çok buna güldüm sağlıkla gelsinler minikler ama zor insan sevmiyorum ben terazi eşim yay aslan için ciddi bir korku oluştu diyebilirim ıçimde :)))))
melekzararsizz Seranad dua ediyorum sağlıklı olsun onun dışında hepsi tabiki espri vicdanlı ahlâklı erdemli olsunlar arkadaşım
Seranad melekzararsizz tabii ki. Bi arkadaşım vardı hamile olunca hangi burç olcak diye hesapladı baktı ikizler kendine hiç dikkat etmedi hopladı zıpladı çocuk düştü tabii sonra bir daha hamile kaldı baktı ikizler değil çok dikkat etti bu sefer ama çocuk 1 ay erken doğdu ve İkizler Burcu 😁