aselnannesi Mom567 yaa canım sağlıkla büyüsün inşallah. Ne zamandir senle beraber doğurdum diyebilirim çok merak ediyordum inşallah kolay bir doğum olmuştur ❤❤
Aybuss Mom567 Ayy rabbim Analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin ❤️ ❤️ ❤️ kokla benim yerime 😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️
asyahumam Mom567 hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah canım hangi hastaneye gittin numune mi 😁
teachervera Mom567 Ay canım hep aklımda idin Allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğim 🌼 🌸 🌻 kaç kilo doğdu bebiş bende 37 de doğurdum geçen cuma 😀
depsizoo MommySharkdutdutdutut ivit sıra bende dua edinde doğuralım toplu doğum duası yapalım zamanı gelmiş herkes sağlıklı şekilde doğursun amin 😀
ysmn_1506 depsizoo bak yaarın bende yatışı veriyorum sen bana bol bol dua et bende sana doğursun diye edeyiim. Çok gerhinim🥺🥺🥺🥺🥺
ysmn_1506 Mom567 nasıl yarı bayıltmalı mı sezeryan oldun? Korkulacak bişey var mı beni biraz aydınlatın çok korkuyorum 🥺🤦🏼♀️
asyahumam Mom567 ayy ciddi misin ben de orada düşünüyordum şu an korktum hikayeni bekliyorumm dört gözle 😱😁