Sevgiliiiii Kizlar arada karnım ağrıyor normal mi sanki adet olcsk gibi yada üşütmüşüm yada gaz sancisi var gibi sizdede oluyor mu?
marbling10 Sevgiliiiii merhaba evet çok normal, rahminiz büyüyor ve o yüzden de ağrı oluyor endişelenecek bir durum değil.
tuceyilmz Ben de 10. Haftadayım. Dün 3 kere kramp girdi. Gün içerisinde biraz yorulmuştum. Dinlenince geçiyor.
rosatue Sevgiliiiii o haftalarda oluyordu. Regl, hamilelik ve menapoz belirtileri birbirine benzer derler zaten. Kasıklarınızda şiddetli kramplarınız da olabilir endişe etmeyin
Caglaluna Sevgiliiiii bende de oluyor canım. Adet olduğum zamandaki gibi. Gün aşırı oluyor neredeyse. 11+3 üm. Ama muayenede yine de doktoruna söyle
Su_damlasi Sevgiliiiii 6+5 benimde karnım çok ağrıyor ve azıcık yurusem sisiyorum altı yedi aylık hamile gibi oluyor karnım. Birinci gebeliğim de 8 haftalıkken düşük yaşadım belirtileri aynı geliyor çok korkuyorum ne yapsam bilemiyorum Sevgiliiiii
Maece Sevgiliiiii Evet o haftalarda normal. Hatta ben 25+5 günlüğüm.Hala ağrılarım oluyor. Ama doktorunuza kontrole gittiğiniz ilk gün mutlaka söyleyin ve size tavsiyem nasıl olsa normalmiş diyip kendinizi gün içerisinde çok yormayın 🌹