Elanurgvn61 Arkadaşlar Bandırma’da önerebileceğiniz bildiğiniz iyi hastane kadın doğum uzmanı varmı eşimin işi nedeniyle buraya yeni taşındık yardım edermisiniz:) Bandırma’da olan varmı
gaamzee Elanurgvn61 öncelikle hoşgeldinz sevilebilicek şirin bi yer bandırma :) bitane özel hastane var zaten ordada bayan ve erkek dr var diye biliyorum ama bayan olan cins biraz :) ama gidip denemekte fayda var tabi 🤷♀️
annesinin_beybisi Elanurgvn61 bandırma özel royal hastahanesinde en iyi doktor hayal bey güler yüzlü bir doktor digerlei biraz kibirli pek insanın yüzüne bakmıyorlar ben bandırma devlette nazlı hanım var ben ondan çok memnun kalmıştım
duygudoga Ben oraya devlete gidiyorum Alihan Tığlı çok iyi bir doktor özel istersen royal hastanesi var hayal doktor cok iyi diyorlar coğu tanıdığım oraya gitmişti cok memnun kalmışlardı
Elanurgvn61 gaamzee Çok teşekkür ederim hosbuldum gerçekten çok tatlı ve güzel bir yer bandırma özel hastanenin kadın doğum yorumlarına baktığımda pek güzel yorum bulamadım açıkçası devlet hastanesini deneyeceğim çok teşekkürler tekrardan 🥰❤
Elanurgvn61 annesinin_beybisi çok teşekkür ederim:) peki foyat bilginiz varmı özel royal hastanesi muayene ne kadar