Cavuser Arkadaşlar 40+2 oldum bebek gelmiyo sancı yok kasılma yok sezeryan olucam sanırım bu gidişle siz ne düşünüyorsunuz bebek büyüyor içimde diye normalden korkmaya başladım
Havvanur42 Cavuser 40+3 aynı durumdayız bugün nst ye gittim sancı açılma yok :( sezeryan olmak istemiyorum ama ne olacak bilmiyorum
2_PrensesAnnesi Cavuser 41+1de doğum yapmıştım stres yapmayın lütfen sağlıcakla gelsin inşallah. Anne karınında geçirdiği 1 gün dünyada geçireceği 10 günden daha kıymetli demişti doktorum
Cylos Cavuser 40+1den ben benimkide gelmiyor sancı yok açılma yok sezaryan olmak istiyorum 1cisi normaldi 19,saat sancı çektim korkuyorum
Fatosef Cavuser 41+1 cok az kasık ağrım olsa da geçiyor ara ara. Hiç bir belirti yok benim de. Ya suni ya sezaryen 🤔
2_PrensesAnnesi Cavuser 3.330 gramdı bebeğim 38. Haftada zayıf dedi dr. Gece yatarken Ballı süt iç muz kaşar çiğ kuruyemiş tüket demişti dikkat ettim gayette sağlıklı doğdu bebeğim çok şükür
Cavuser 2_PrensesAnnesi 39 da gittim 3500 dedi bebeğin kilo alması normal doğum icin beni tedirgin ediyo o yüzden 41 haftaya kadar beklemeyi düşünmüyorum suni den de çok korkuyorum
Cylos Cavuser yarın galiba gidip goruscem iyi bir doktor bulamadım bu 9ay 😭 ayaklarımın ağrısına sisligine uykusxluga dayanamıyorum artık