SevincGancali Merhaba annişler.☺️ Son 100 ❤️ olanlar gelsin tanışalım. Hamilelik nasıl geçiyor, bebek hareketleri, beslenme, gezinti, alış-veriş ve s. paylaşalım
kirpapatyasiii SevincGancali son 98 ❤ her geçen gün mucize gibi geliyor 🤗 erken doğum riskinden kaynaklı evdeyiz ne alışveriş ne başka bisey anca yata yata büyüyoruz 🙈 ne kadar içeride tutabilirsek kardır hesabı alışverişi son dk yapmaya karar verdik biz 😊
Maece SevincGancali SevincGancali Son 100′den merhabalar:) Almanya’da yaşıyorum. Kıyafetlerinin ,battaniyelerini, müslin örtülerini hepsini Türkiye’den internetten seçtim aldım kargolatacağım buraya. Yatak odasına ve oturma odasına beşik aldım,anakucağı ,alt değiştirme ünitesi. Başka bir şey almadım henüz .Siz neler aldınız? Benim daha karnım yeni yeni çıkmaya başladı iç karnım genişti galiba 👶🏻
SevincGancali Bsrakya zaman o kadar hızlı geçiyor ki.. Sanki yeni hamile olduğumu öğrendim. Şimdi bi bakıyorum son günlerimiz. ❤️
SevincGancali kirpapatyasiii Allah hepimize bebeklerimlzi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Ben daha hiç bir şey almadım. Çook heyecanlıyım ama sıcaktan dolayı dışarı mecbur olmadıkca hiç çıkmıyorum. Haftada bir 30 dakika falan ancak. Bütün gün ev işleri, dinlenmek ve el işleri yapıyorum.
Akrepbebek Maece o sekil kargo çok tutmuyor mu? Bende öyle yapmayı düşündüm ama kargo parası verdiğimde aynı hesaba gelir diye yapmadım.
SevincGancali Maece maşallah başlamışsınız almaya. Ben henüz almadım bir şey. Sıcaktan dolayı çıkmıyorum dışarı. Dün trendyoldan bir kaç şey sipariş ettim. Alınacak daha çok şey var.
SevincGancali Maece karnım maşallah çok çabuk çıktı. 3. gebeliğim olduğu için ola bilir bence. Daha 12 haftalıkken 20 gibiydi. Şimdi sanki doğuracağım)))
Maece Akrepbebek ptt kargo ile 48 euro 40 kg kargo. Valla burada bir çıtçıtlı tulum bir penye bere 15 euro. Oturdum hesapladım trendyoldan aldım e bebekten aldım kargo ile daha ucuza geldiği kanaatindeyim
SevincGancali depsizoo bebek aşağıda olduğu için baskı yapıyordu. Azcık ayakta kaldığımda ağrı oluyordu. 15-20 dakika yürüdüğümde belim ağrıyordu. Bir kaç gündür korse takıyorum hafifledi sanki ağrılar. Şimdi de bebek hareketleri çok çok azaldı. Şimdi de ona kafayı taktım. Ultrasonda yeni geldiğim için gidemiyorum da. Sizde bebek hareketleri nasıl bu haftada?
Akrepbebek Maece gerçekten öyle. Peki sadece kiyafet mi yoksa büyük parçalar da var mi içinde? Normal bir ucak bagaj hakkı zaten 30 kilo.40 kilo hayli yeterli.
kirpapatyasiii SevincGancali amiiinn inşallah 😊 evet o heyecan bende de var kaç kere sepeti onayladan geri döndüm 🙈 ne güzel oyalaniyorsunuz benim de elimden gelir böyle şeyler ama çabuk yoruluyorum hemen sancı giriyor o yüzden yatıyorum sadece 😊
Maece SevincGancali Ya hiç sormayın. Allah canlarını sağ etsin ama eksikler bitmiyor Allah bitmiyor :)
Maece Akrepbebek büyük parça olarak battaniyeler var büyük parçadan sayılıyorsa :) ben ilk zek kartlarını bez kitaplarını da aldım ama gümrükte sorun olmasın diye Türkiye’ye giden kızenimle getirteceğim. Ha aklınızda bulunsun kargo ile getirtirseniz etiketlerini kestirin :) Annemin evine sipariş ettim ben. Ay ay ayırdı,0-3 aylıkları yıkadı,küçük hurçlara koydu
Akrepbebek Maece gümrükten gecerken fiyat biciyorlar demi😂 bunu araştıracam bugün burada kiyafet icin baktım internetten sadece kiyafet 400 € yu buldu. Ben 400 € ya bebeğin tüm alışverişini yaparım Turkiyede 😂🤭
Bsrakya SevincGancali valla ben kendim için öyle söyleyemicem 😂 8 ay hızlı geçti ama şu son ay hiç geçmiyor
AylinCk Son 27 😍❤️Ama son haftalar daha yavaş geçiyormuş onu anladım bu zamana kadar zaman geçmiyor geçmiyor deyip durdum ama şimdi harbiden zaman durdu 😂
Maece Akrepbebek Gerçekten öyle inan ben 9-12 aylık bile aldım.Hayır burada güzel bir şey de yok ki öyle. Olanlar da internette özel tasarıma giriyor. O 400 Euronun icerisinde inanıyorum ki dogru düzgün bir şey bile yoktur. Dağı taşı aldım ben 😁😁