depsizoo Nurssss ben 36+6 oldum 00da kaç haftadır var bende 😀2 haftadır falan belkide 3 haftadır falan var herhalde
_SeReNn_ Nurssss bende bugun itibariyle tam 38 oldum heyecan ve sabırla bende bekliyorum inşallah saglıcakla kucaklarımıza alırız 🤲🙏😊
Alii Nurssss 36+4 olduk doktorum salı günü gidicem gün vericek bana Allah’ın izniyle 1 hafta 10 güne doğumum olur bu arada 3 sezeryanım olucak
Nurssss depsizoo bilmiyorum ya şaka gibi geliyo şimdilik hiçbi belirtide yok zaman inanılmaz hızlı geçti doğum olucagına adapte olamıyorum 😅
_SeReNn_ Nurssss gerçekten hiçbir fikrim yok ama suni sancı vs istemiyorum sezeryan da istemiyorum nasıl olacak bakalım %80 i 39.haftada oluyormuş pazartesi kontole gidecegiz umarım net birşey söylenir 😌
Nurjan Haid bakalım darısı başımıza 38 e kadar hepimiz sağlıklı şekilde taşıyabilelim, bebişlerdr vaktinde gelsinler hep inşallah,ne geç nede erken
Dudu21 Nurssss benimde tam 38 oldu dün gece, buton geldi ama yanlıs alarm.. hiçbir belirti de yok daha vakti var anlaşılan
Nurssss Dudu21 daha erken haftalarda daha çok belirtim vardı hahah ne bel ne kasık agrısı hiçbiri kalmadı 🙂
imgeeftelya Nurssss sağlıkla doğurun inşallah sıra bize gelsin 😂 34. Haftadan selamlar günler geçmek bilmiyordu 🙈