Derya2867 ogluileannesi ohoooo ben 12 haftalık hamileyim bilmem kaç kiloluk ağır bir karpuz kaldırmıştım merak etme öyle bazadır karpuzdur odur Budur kaldırma indirme gibi durumlarda çocuk düşmez en azından sağlıklı çocuk düşmez zamk gibi yapışmıştır o oraya ☺️ Sağlıklı çocuğa bişeycik olmuyor
Gul76 ogluileannesi korkarsan hersey olur korkma herkes te ayni değildir ama cok.pimpirikli olma şöyle düşün olucagi varsa zaten olur nasibi varsa hic bisey olmaz allahin izniyle
pamuk_anne ogluileannesi kızım 16 kilo tahmin edersiniz ki kaldırmak zorunda olduğum zamanlar o kadar çok ki. Bisey olmaz inşallah mümkün oldukça yardım alın tabi
ogluileannesi Derya2867 canım ne güzel dedin herşey yolunda teyzesi şükür 😊 iki düşüğüm olunca tetikteyim maalesef 😔
Elif_Eda ogluileannesi Canım bir sürü iş et falan ama uzanma abanma ve böyle baza kaldırma..O karın kasını ksıkları çok sıktığı için sakıncalıymış..Kendinde şüphelendiğin birşey varsa doktoruna danış
marbling10 ogluileannesi ben de kaldırmıştım, belimi sakatlamıştım birkaç gün ağrı çektim o kadar 🤭😳 geçmiş olsun destekli kaldırdıysanız sorun olmaz. Zaten bebeğiniz sağlıklı ise ve sağlam yerleşmişse öyle kolay kolay bir şey gelmez başına Allahın izniyle
ogluileannesi marbling10 sağol canım iyiyiz çok şükür bi sıkıntı yok. Misafirim vardı yatak yapacaktım acele ettim 😊 ama problem yok çok şükür
Senasonmez ogluileannesi Baza kaldırma canım bir yere çok uzanma mesela cammi siliceksin uzanma anı hareketten kaçın