Mavisehir Mrb bayanlar benim kızım 13 yasinda ve öncede olsa tüylenme başladı ilk olarak ne ile baslacgaimi bilmiyorum öneri alabilirmiyi.m teşekkür ederim
Gamze2172 Mavisehir yanı canm küçük ama ağdayla başla Alışsın agdaya ilerde başka ürünler kullanmaması için
Cennet-polat Mavisehir bencede en iyisi ağda ama bacak ve koltuk alti için cımbız başlık makinede rahat oluyor hiç jilet vurdurtmayin büyüyünce sizesukreder valla
biyologelif Mavisehir yaparlar mı bilemiyorum ama direk lazere başlayın.ağdalar geçici çözüm. Lazerin en azından aralığı uzun ve tüylerin zayıflamasj garanti
annesinin_beybisi Mavisehir benim 13 yaşında kardeşim var o yaşta ağda nasıl yapsın canı çok yanar benim kardeşim bikini bölgesini jiletle bacaklarını makinayla aliyor ama ilk başlarken tüy dökücü kremle başladı
Hellobaby12 Esselamünaleyküm. Benimde 13 yaşında kardeşim var önce kendisine güzelce anlatın bence jiletin dezavantajını diğer yöntemlerin avantajlarını ergenliğe giriş çağları çünkü açıklama yaparak öğretirseniz daha kalıcı olur. Birde size ve diğer hanım kardeşlere bir tavsiyem var kozmikbakım.com da aylık epilasyon ve tüy alma tarihleri var o tarihlerde bu işlemleri yaparsanız inanın tüylerdeki azalmayı 3 ay sonra felan en geç gözle görülür şekilde fark edeceksiniz ben yaptım ve gerçekten sonuç aldım sizlerde faydalanın inşallah
Sisi Mavisehir şimdiki aklım olsa kendim direk laZere başladım ağda vs hepsi başa bela. Kızım büyüdüğünde daha iyi bir yöntem çıkmaZsa lazer yaptırtıcm direk
Bett_blog Mavisehir benimde küçük kuzenlerim var 10,11,12,13 yaşında dördüde kız hepsi ağdayla başladı azalmayada başlıyor ne tüy dökücü nede jilet asla kullanılmamalı 18gaşına geldikten sonra isterlerse tabi lazere başlayabilirler🥰
Bilgeveyis Lazer küçük yaşta yapılmaz maalesef hormonlar falan zaten tekrar çıkma olasılığı var hamilelikten sonra tekrar çıktı diyen bile var zaten ilk çıkan kıllar çok az oluyor 4 5 tane kış onları eldivenle jopartabilirsiniz çoğalırsa da ağdayla devam edersiniz jilet kesinlikle vurdurmayın ben anneme çok kızıyorum bana söylemedin diye