Zeyyyn Sizdede böyle mi ya uykum gelmiş uyucam ama o kuduruyor şimdiden mi uykusuzluğa anne aşıştırılır ya
balarisi06 Zeyyyn evet aynen öyle yapıyor hatta bu saattletde başlıyor sabahın 5ine kadar durmuyor günlerdir uykusuzum🙄 sabah bir kaç saat uyuyorum yine kıpırtısına uyanıyorum tüm gün maşallah kıpır kıpır🤔 doğunca böyle yapmaz inşallah 😥
Lulemom Zeyyyn ayneeenn 😄 gün içinde ha varlığı ha yokluğu arada ben burdayım der. Ama sabah uykumdan uyandırıyo kuduruyo. Bide akşam tam uyucam kuduruyo 😄 gün içinde umrunda bile değil 🤦🏼♀️
Mihriban_27 Zeyyyn tam olarak bende bu şekilde düşünüyorum tam uzandım uyuyacağım 20 dk o kadar hareketli ki anlatamam 😂
Bir_tospik_beklerken Benimki de ne zaman uykum gelse bi tekmeler falan sanırsın içimde 2 bebek var 😄😄 bi de sabah erken saatte tepikleyerek uyandırıyor canım kızım 🐣🐣
Egekusumm Zeyyyn gün içinde de hareketli ama yatınca gerçekten coşuyor. Dün gece hareketlerini sayayım dedim ard arda 100 taneden sonrasını saymadım hala devam ediyordu. Ama yine de hareketli bebek hareketsiz bebekten iyidir çok şükür diyelim kızlar🧿🧿🧿
aselnannesi Zeyyyn aynen öyle canim geceleri bebeğimin haraketlerine uyanırım o kadar haraket halinde :) zaten uykuya dalmayi söylemiyorum saga dönsem saga geçiyor sola dönsem sola geliyor anlamadim şimdiden hazırlıyorlar bizi herhalde 😂😂