Gkc93 Merhabalar. Aranızda benim gibi şişmelerden dolayı yürüyemeyen var mı? Ben su an 22. Haftadayım. Ama inanılmaz bir şişlik var hem ayağımda hem elimde. By haftalarda olup basına gelen var mı acaba?
mavipinokyo Gkc93 benimde o haftalarda başlamişti ödemim 35 haftaliğim 37 numara giyen ben 40-41 numara terlik aldim onu giyiyorum ayaklarim bir su balonu gibi adeta yürurken aciyor artik ellerime alyansimi filan da takmiyorum..
LivaveLeyla Gkc93 22 hafta çok erken doktorunuza bir danışın ben 26da gittim kontrole orada dedim biraz ellerim şişiyor diye o da çok erken ödem için dedi 2 hafta önce tuzu azalt bol su iç ve hareket et dedi
sclzn Gkc93 bende de erken başladı kuzum ben Adanadayım cokta sıcak zaten ondan sanırım doktorum el ve ayaklar normal kaval kemiğinde bacaklarda olmasın yeter dedi
kelebeklerdeniz23 Gkc93 yürüyemeyecek derecede olması sıkıntı cnm sanki 22.hafta biraz erken ödem için. Doktoruna danış istersen, az su içiyorsan olur tuzlu yiyorsan da olur. Bi de ayaklarını çok sarkıtma altına yastık koyup uzat sürekli yükselt.yani. bi de bana soğuk suda bekletmek iyi geliyor şişi azaltıyor acısını alıyor
Astsubayanne Gkc93 benimde oldu bende 21 haftalığım tuzu kestim bol su içtim ayaklarımı hava diktim yürüyüş yaptım geçti canım
bahtnurr1 Ayaklarını yukarı dikerek otur gün boyu şişlikler inmeye başlayacaktır , ev yapımı turşudan uzak durmalısın 🥺
Nurjan Su bol içmelisin bence birde gerçekten çok erken başlamış, benim kilom fazla yapı olarak ve 3. Gebeliğim şuan 33+2 haftalığız daha ödem başlamadı,bu sıcaklarda bekliyorum aslında ama 3 litre suyuma dikkat ediyorum her gün,sanırım o beni kurtarıyor