Hanifekucuk Merhaba kızlar 18+4 haftalık hamileyim ilk gebeliğim. Bebeğimi henüz hiç hissetmedim acaba normal mi ne zaman hissedebilirim çok merak ediyorum. Sizler kaçıncı haftada hissettiniz?
shinemom Hanifekucuk 22-23e kadar hissetmemenin normal oldugunu söylüyolar özellikle ilk gebelikse,ben 18de yeni yeni baslamıstım hissetmeye canım
Slcnslcn Hanifekucuk ben 18. Haftada hissetmiştm cnm. Su an 20+5 teyim. Doktor20. Haftadan sonra daha cok hissedersin demisti. Merak etme yakinda seninkide başlar
Gamze1903 Hanifekucuk valla bende coo beklemistim ne zman hissedicem diye 23 24 haftalarimda fln hssettim kisiden kisiye degisiyomus canim💙🙏
Merve0306 Hanifekucuk ben 25 den snra hissettim 30. Haftadan snra arttı cnm suan 33 cok hareketli arkdsım cok erken hissetti onunda ilk cocugu herkesinki değişiyor
Hanifekucuk Slcnslcn genelde herkes 18 17 gibi hissetmeye başlıyor ben de bi problem mi var acaba diye düşüncelere kapılmıştım
shinemom Hanifekucuk öyle oluyo smdi bende videosunu çekiyorum bol bol hep sessiz sakin bi odada bekliyodum ama oynamıyomus gaz hareketlerine seviniyomusum😂
Mavi1 Hanifekucuk 18+5 bende hissetmiyorum acaba bende mi sıkıntı var diyorum bazen. inşallah yoktur geç hissedilebiliyormuş öyle diyorlar
Guulseeen Hanifekucuk 17+5 deyim ikinci hamileliğim ilkınde bu haftada hıssetmiştim ama bunda hala hıssedemedm oysakı ikincide daha cabuk hıssedersınız diyorlar ama bende de tık yok 😬
mrve89 Hanifekucuk net bir şekilde 19+3 de hissetmiştim👶🏻Ama öncesinde 16 dan sonra özellikle içimde gezindiğini hissediyordum kaşınma gibi bi his oluyordu🙊 bence bi kaç haftaya net hissedersiniz🌸
Aliceindunyasi Hanifekucuk benimde ilk gebeliğim ben 14.haftada hissetmeye başladım ama ilk gebelikte genelde geç hissediliyormuş
Kbrunver Aliceindunyasi bende 15+5 günlük hamileyim içimde seyirme oluyor sağ tarafımda bebeğimi hissediyor gibiyim