oyku27 Kızlar oğlum olacak 2.gebeliğm ama çok ağır geçiyor hani enerjik oluyordu erkek anneleri belim, başım çok ağrıyor oturduğum yerde kalıyorum. Bnm gibi olan var mı 14+5 olduk
Jadee oyku27 Benimde öyle 16 haftalık erkek ama istiyorum ki sürekli yatayım böyle bitkin baygın gibiyim diyorum şimdi böyleysem doğunca ohoo 😂
Dilekcnkn oyku27 12 haftadan beri bel ağrısı yaşıyorum canım haftalar ilerledikçe daha da zor oluyor galiba zaten sıcak yatamıyorum birde bel ağrısı gelince berbat 🤦♀️
Hidayetliya oyku27 siz böyle deynce acaba bnm kide mi erkek dedm 🤭 daha cinsiyti göstrmedi de.. 2nci hamillğim bnmde aynı cnm senn dedğn gbi geçiyor.. Ne enerji var ne bşy kndme bakmya mecalim yok. Kızım bni çok yormuyo da ama hemn yorulyrm… Eklem, baş ağrımda cabası ztn 😒😒 erkek hamillgnde mi oluyo böyle acaba
Minik_kalplim_ oyku27 ilk aylar ve son aylar ağır olur ama ortadaki aylar süper oluyor yani 2.trimester😂💪🏻 Ben üçümcü trimestere geçtim belim ağrıyor,başım ağırıyor,ayaklarım şişti,çatlaklar aldı başını gidiyor daha sayimmmi 🤣😂🤣🤣😂
Minik_kalplim_ oyku27 onu araştırdım ben o zamanlarda bnde de oluyordu rahim büyüdüğü için ağırlık yapıyormuş onun içşn bel ağrısı oluyormuş
Feyzaveannesi oyku27 Canım bende aynı. İlkinde enerjiktim ama hep yattım düşük riskinden dolayı. Şimdi riskim yok ama kalkamıyorum. Evi silmem gerek mesela ama kalkamıyorum cesaret de edemiyorum ya bişey olur korkusuyla 🙄 ne yapacam bilmiyorum. Kalkınca da halsizlikten geberiyorum geri yatıyorum hemen
Selin12- Feyzaveannesi acaba benimde oğlum olucak benim 3. Gebeliğim iki kızımda hiç böyle değildim kolumu kipirdacak halim yok ayağa kalkıyorum yatacak yer arıyorum
Seldamm oyku27 valla ayni durumdayuz diyebilirim 28. Hagtadayim biraz rahtladim gibiydi yine basa dondum 😔😔
Feyzaveannesi Selin12- valla ikinci erkek olcak herhalde 😂 bi kızım var benimde bi de oğlan gelirse 😊
Elif0712 Selin12- bnmde iki kizim var canim gebelik zor gecti derdim taki ucuncuye hamile kalana kadar oglum olucak nasipse vallahi aylarca kimildayamadan yattim cok agir geldi bel surekli agriyor hatta sirt ve karin iclerim bas agrimda demir ve b 12 den sonra gecti allaha sukur zormus
Elif0712 oyku27 bnmde ucuncu gebelik 14+4 bugun bnde cok zor ve agir gecirdim belimin ust kismi kaburgalarin alti cok agriyor bas agrisindan demir ve b12 vitaminine baslayinca kurtuldum suan ferro ve vifolic kullaniyorum dun asimida oldum daha iyiyim bir haftadir kan degerlerine baktir canim bnmki yerlerdeydi b 12 demir folat d vit magnezyum hepsi dusuktu simdi simdi biraz toparladim bas agrisida vitaminlerden sonra gecti
Defnemom oyku27 benimde ikinci gebeliğim elimi kaldıracak halim yok 24+4 haftaligim bel ağrısı kasık ağrısı oluyor arada
Deletedmom54555 Biz 18 haftalık olduk . Eskiye göre biraz daha iyiyim ama yine de sıcaklardan sanırım enerjim pek yok 😞 hamile kalmadan önce çok titizdim nerdeyse her gün temizlik yapıyordum ve yorulmuyordum. Ama artık yapmaya halim yok yorgunum . Bi de biraz yorulunca ayaklarım şişiyor . Doktoruma sordum normal dedi ayakların şişmesi el , yüz şişmesi kötüdür dedi . Sizin de ayaklarınız ödem yapıyor mu ?
Seymanur0707 Deletedmom54555 ay aynıyız ya şimdi o yapamadığım işleri kafamda yapıyorum😂 benim komple vücudum şişti😂
bilnazo68o oyku27 benşmde ilk oğlum da daha rahattım enerjiktm. Şuan kızıma hamileyim ağır geliyor 🤷♀️