busraszgnl-21 Güzel anneler bebek arabası alıp memnun kalan annelerimiz, almayanlara öneri de bulunabilir mi ? Bende almadım çok kararsızım. Umarım benimle düşüncelerinizi paylaşırsınız. Hayırlı bayramlar 🤗
Dilekcnkn busraszgnl-21 Hayırlı baytamlar canım , dolaptan baby plus canyon arabasını aldım ben gerçekten çok kaliteli çok beğendim sürüşü falan çok rahat 😊
Aylinsemih busraszgnl-21 2 hafta önce z kids mağazasından baby care bc430 model araba aldim ödül almış aynı zamanda baya sağlam heryeri demir bi incele hatta bu uygulamada bnm tavsiyem üzerine bidusuk modelini alan oldu bc 330 model ama 330 un puseti dar uzun 430 ’ün ki baya geniş istersen sayfaya bak incele ınterntte biraz daha uygun ama satıcı arkasında duruyor baya da bilgili çok iyi tarif etti oyuzden internetten değil o mağazadan aldık
marininannesi busraszgnl-21 bagi easyfold 😍 aşırı tavsiye ediyorum herkese. Gördüğüm en pratik ve çözümcü bebek arabasıydı kesinlikle. Uzun yıllar tek araba ile geçeceği kesin, ileride başka araç alma ihtiyacı hissetmezsiniz
busraszgnl-21 Dilekcnkn hayırlı olsun güzel günlerde kullanılsın inşallah. Benim için araba koltuğu olması da önemli yer kaplamaması falan. Sizinkinin özellikleri nasıl
busraszgnl-21 Aylinsemih tamamdır canım inceliyorum hemen teşekkür ederim güzel tavsiyen için. Oto koltuğu da oluyor mu peki
Busekmn İnstadan almıştım bebegold sayfasından 850 tl ye çokta güzel geldi sağlamda aynı zamanda baya kullanışlı
busraszgnl-21 Busekmn hayırlı olsun güzel günlerde kullanılsın canım. Bende ordan almayı düşündüm o fiyat civarları ama ayağını uzattığı kısım kapalı olduğu için kullanışlı olmaz diye düşündüm vazgeçtim seninki nasıl
busraszgnl-21 marininannesi teşekkür ederim güzel tavsiyeniz için. Aklımda olacak mutlaka oda çok şık ve kullanışlı duruyor
Aylinsemih busraszgnl-21 nedemek canm acayip sağlam 430 model alirsan içinde deri yağmurluk var bilgin olsun
Dilekcnkn Aylinsemih Teşekkür ederim cümlemiz inşallah yani ben yorumlara falanda baktım oto koltuğu olarakta kullanabilirsiniz yazıyordu sizde beğendiğimiz modelleri internetten deteylıca bakabilirseniz daha iyi olur sizin için 😊
Eymnnn Jolie litetrax 3 2 aydır kullanıyorum pişman olmazsın kesinlikle tavsiyem mutkaja mağaza git bi incele derim
Nursah90 Sunny baby e bebeğin ürünü gayet hafif ve kullanışlı çok fazla paralar vermeye gerek yok oldukça rahat konforlu bir araba tavsiye edilir..