Deniz59 4 gündür falan baş ağrım var ağrı kesiciyle geçmiyo dünde ayağım şişti şimdide ellerimi sıkınca şiş hissediyorum halsizlik yorgunluk var bebek hareketleri iyi ama bu oda 4 5 gündür çok hareletli Olmaya başladı
eskisehir8 Deniz59 Bende bekleyeyim 2 gündür hareketsizdi şimdide çok hareketli aynı durumdan endişeliyim ayaklarım çok şiş
isimsiz1i Deniz59 canım merkezde oturuyorsan bi acile git ne olur ne olmaz için ferah olur en azından
Busrakrkya Deniz59 benim baş agrim yok ama ayaklarım bacaklarım bı kerede şişti ve oturunca çok ağrıyor damarlarım filan . Korkmaya başladım şimdi
Deniz59 eskisehir8 ben internetten baktım da baş ağrısıyla başlıyo diyo korktum o yüzden ama tansiyonumu bilmiyorum evdede malesef tansiyon aleti yok 😢
eskisehir8 Deniz59 İhmal etmeyin ama benim baş ağrım olmadı normalde migreni olan biriyim çok sık başım ağrır belkide olsa şüphelenmezdim , eğer geçmezse bugün bakınmakta fayda var içimiz rahat etmiyor ne kadar konuşsakta 😔
minnakvearas Deniz59 eczanede olcturebilirsiniz cok basit aslinda yakinlarda nobetci eczaneye gidin yada acilde olcturun
Deniz59 isimsiz1i acile gitmiştim kulağım baş ağrım var diye 6 aylık hamileyim dedim hiç bişey yapmadılar
Hamisse Bende 25 haftalığım baş ağrısı halsizlik mide bulantılarm var kötü düşünmeyelm belki bu zamanlarda normaldir