BelizErstn merhaba arkadaşlar, marmarise tayinimiz cıktı yarın orda olacağız. pazartesi günü için doktora gitmwk istiyorum ama devlet hastanesi randevu acmıyor hiç. gidince sıra alabiliyormuyuz bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Frog39 BelizErstn acilden giriş yapın şuan bayram tatili olduğu için kapalı olabilir randevu avil bir durum ise özel hastane olarak Ahu hastanesi var sgk geçiyor diye biliyorum
BelizErstn Frog39 yok acil bi durum yok artık burdayım ve 1 ay sonra doğum yapacağım kontrolünde olmam gerek bi doktorun diye
Esrcvso BelizErstn devlet hastahanesini bilmiyorum ama ben ahuya gidiyorum çok iyi bir doktorum var gittiğin gibi de numara alıp içeri gidebiliyorum istersen orayı dene
BelizErstn Esrcvso pazartesi günü cüneyt beye gittim cok beğendim kendisini ama doğum ücreti cok fazla
BelizErstn Esrcvso benim sezaryen olacağı için direk bu fiyatı söyledi normal doğumda fiyat ne kadardır inan bilgim yok. özel hastaneler de genelde 1 gece yatırıyorlar, farklı bir durumda bi gece fazla kalırsanız ekstra ödeme yapılıyor diye biliyorum .
Esrcvso BelizErstn istersen birde Yücelen hastahanesine git Ahmet bey varmış orada oda çok iyi diyorlar ahuya göre biraz daha uygundur fiyatları
BelizErstn Esrcvso eşim askeri personel yücelen hastanesinin anlaşması var oyakla %10 indirim yapıyorlar ama fiyatlr hemen hemen aynıdır diye cok üstüne düşmedim
Esrcvso BelizErstn benimde eşim asker canım anlaşmalı olduğu icin daha uygun olacağını düşünüyorum bence. Bende bu ay oraya bi gideceğim kontrole bakalım orası nasil