Merhaba deger li anneler ben 20 haziranda dogum yaptım normal dogum dikişlerim hayla iyileşmedi yanıyor acıyor oturamıyorum yürüyemiyorum ağlayacak duruma geliyorum böyle içten kesiyorlar gibi Maf oldum acaba efeksiyon mu oldu ama hiç aksatmadım hep ılık suyla yıkadım hep kuruttum pansuman yaptım degiştirdim ama öyle agrıyor yanıyor ki aglayacak duruma geliyorum öyle agla agla nereye kadar hastaneye de gidemiyorum korkuyorum Bi yandanda dikiş atarsa diye korkuyorum dikişlerim düşüyor ama içten agrıyor yanıyor sanki igne vuruyorlar hastaneye de sorun var diye gidemiyorum ortada kaldım ne yapacam bilmiyorum irtennettn okudum krem hematan bebek pişik kremi var okudum doktorlar o merhemi veriyor tabi büsürü merhem var bende o merhem oldugu için dikişlere sürebilirsiniz diyor ama sürüyorum fayda etmiyor agrını bile yok hafifletmedi yaramıyor beni dogumda Maf ettiler dikişlerimi güzel yapmadılar devlet önemsemedi uyuyamıyorum uzanamıyorum agrı yanma yüzünden başım agrıyor cok stres yaptım ya ne olacaksın halim ne yapacam bilmiyorum acaba sizinde öyle mi bu durumu yaşayan var mı cözüm nedir yada doktor bakıyor mu dikiş atan yere burda kadın dogum var oda erkek eşim kabul etmez uzak yerde var ama gidemiyoruz eşime diyorum tm diyor erteliyor bilmiyorum randevusuz da almıyorlar arıyorum hat düşmüyor Bi yan bebegin gazıyla aglıyor uyumuyor uykusuz kalıyorum tekim tek cok zor annem de yardım edince cok rahattım aynı evde yaşadığım için ailem kalmıyor yanımda kendi evim olsaydı kalırdı ne güzel olurdu oda şans iste teşekkür ederim dinlediğiniz için