Sadis Camasır makınam ve buzdolabında sıyahımsı lekeler oldu bildiginiz grilıkten cıkmıs bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim 1sene oldu alalı
Akrepbebek Sadis garanti süresi bitmediyse bayi gelip kontrol eder ona gore fabrikaya yollar fabrika ya üretim hatası der ya da kullanıcı kaynaklı.uretim hatası olursa size yeni ürün verir. Kullanıcı kaynakljysa hiç bir şey yapmazlar .
Pamugunannesi1 Sadis Servisi arayıp talep bırakın ama internetten bulduğunuz numarayı aramayın garanti belgesinde falan müşteri hizmetleri numarası yazıyor ordaki numaradan ulaşın mağduriyet yaşamayın
Brcozkn Sadis bütün beyaz eşyalarım arçelik hepsi gri öyle bir durum yaşamadım ama buzluğumun küp buz atma özelliği taşındıktan sonra tam çalışmıyordu. Garanti bitmemişti ve aynı gün gelip değiştirdiler parçayı hiç ücret talep etmeden tabi ki.
Akrepbebek Sadis pek bir bilgim yok o kadar canım. Aklınızda bulunsun beyaz esyalari deterjan ile silmeyin hiç bir zaman.
Brcozkn Sadis evet sadece su ile silerim yağ kir fazlaysa biraz sıvı bulaşık detarjanıyla siler hemen durularım. Zaten iz tutmama özelliği var pek de gerek kalmaz. İnşallah kullanıcı hatası demezler.