Periyo Sisi merhaba msşsllsj doğuma az kslmış bendinde 28 gün var ağrılarım var normalmi sizdede olmuşmuydu
citlenbigim2212 Bebegimibeklerken1 22 haftalık olduk en son 20.ci haftada gitmiştik 326 gramdı boyunu söylemedi o zaman doktorumuz şimdi ne kadar oldu bilmiyorum 😒😊
Ceno MerveZMC bizimde geçen hafta 32 de 1762 gr 43 cm dedi aynı hemen hemen şimdi haftaya 34 te randevum tekrardan bakalım ne diyecek merak etme daha alır doğum olana kadar 🙏🏻💙
leyla_ok Bebegimibeklerken1 37+2 olduk.Haftaya Bugün doğumum var.Allahın izni ile kızım gözlerini açmış olacak bu saatlerde.Ne tuhaf 🌺🥰36 haftada 3250 boyu 53 cm gelmişti 🦩
Sisi elifbayram inşallah sağlıklı olsun da önemli değil tabi başka birşey siz de sağlıkla kucağınıza alın🥰
Zezz Sisi gece cok oluyo gubduz iyiyim bugunde bel agrisi ile uyandim..ya doguma kadar boyle biyerletim agriyacak galiba. Erken doğmasında
Sisi birtriptanesi ya ben de karpal tünel sendromu var bide uyuşturuypr ellerimi uykudan uyandıypr sürekli bacaklarda kramp oluyor zor gerçekten
Fatma_kurt19 Bebegimibeklerken1 38.1 oldu tosbiğim 3100 kg dün akşam 12 30 rabbim doğdu isteryen herkese versin
Dilekskr Fatma_kurt19 bende 38 im ilk gebelik o yüzden merak ediyorum nasıldı suyunuz mu geldi sancımı direk başladı nasıl hissettiniz 🙈
Sisi Zezz devamı gelmezse sıkıntı yok canım doğum sancısı düzenli gelir merak etme oluyor böyle doğuma kadar vücut kendini hazırlıylr🥰 sen yine de doktoruna danış
Zezz Sisi bebek asagi indimi kasıklara baski yapiyo surekli şiş var gibi oluyo…yukari ciktimi agri gidiyo