Sisi elifbayram benim de ilk kızım 3450 gr doğmuştu bu ikinci bebeğim buda kız hayalim tombik 4 kilo bir bebekti öylede olucak sanırım ultrason yanılmıyorsa😁 tek sıkıntı nasıl doğurucam😁
elifbayram Sisi hahahah yaaa doğar doğar annesi merak etme. Ben de tombik bebek aşığı bir anne adayıyım inşaAllah 3.500 üstü olsun istiyorum 🥰 sağlıkla kucağınıza alın🎀
Sisi elifbayram inşallah sağlıklı olsun da önemli değil tabi başka birşey siz de sağlıkla kucağınıza alın🥰
tospigim07 Bebegimibeklerken1 29 haftalık 1500 du en son gttgmde boyunu söylemedi gıcık kadın ultrasonda olcemiyoruz dedi üstüne bde o haftaya kadar her kontrolmde boyunu söylüyorlardı işine gelmedi galiba ilk kez gttm zaten ona ve son oldu 😂
36Tubaaslan37 Hilkatkaradagli tospigim07 boy söylenmez kızlar artık doktor kilosuna göre tahmini kiloyu söylüyordur söylememesi normal araştırın bi görürsünüz ☺️ 21. Haftadan sonra söylenmiyor diye biliyorum
Ilkgozagrimmm gizemcetinnn bi yanlisiniz mi var acaba, benim oglum 27 haftalikken 1200 gramdi ve cok gelmisti bana🤔
mrveknblt Bebegimibeklerken1 26+2 olduk 🥳 24+6 haftalıkken kontrolümüz vardı 970 gr. dı o zaman şu an ne kadar olduk bilmiyorum merak ediyorum 😅
Parsss Candanesra mrveknblt uygulamalarda verilen kılo değerinden çok önde doktor bişey demedimi bu duruma
Mmm333 Benimde biri 855 gr diğeri 965 ge di 27.haftada kızlar ikiz banada az gelmişti gramları ikizlerde nasıl oluyor bilmiyorum ama burdakiler bakincada aynı haftalarda olanlarla yine a gibi geldi ne dersiniz
Sevilss Mmm333 ikizler de bence iyi sizin ikiz ortalama bu kilolarda oluyor tekil gebelikte 1 tane siz 2 tane besliyosunuz öyle düşünün normal korkmayın