Sisi Miniikanne yaklaşmış olabilir canım 37 haftalık ikrn 3070 grdık biZ sonra kilo alımı hızlı arttı 🥰 evet bu ikinci gebeliğim canım oldum öyle bir acı olmuyor kendini kasmaz isen zaten saniyelik birşey🥰
Sisi Zeyna1986 bu günlerde geçecek inşallah bebelerimiZi bi alalım kucağımıza sağlıkla bu kilolarda gider inşallah 🥰
Sisi Zezz hayır canım olmuyor bazen bebek ittiriyor kafasıyla anlıyorum Onu öyle rahatsız edici değil aşağı inmeye çalışıyor sanırım o yüzden
ElifBademmm eyl-sna bende 32+0 da 1700 gr 42 cm olduğunu öğrendim ama doktorum az dedi. Sizin doktorunuz ne yorum yaptı?
Zezz ElifBademmm ayniyiz brnde oyleyim ama 31 haftada pazartesi gitcem..genitake baski agirlik hissediyirmusun
Ftmhz Ozlem_o6 aynen bizede gayet iyi demişti kilosu şimdi de bilmiyorum araya bayram girdiğinden beri gitmedim uzun yola çıkıcam ondan sonra gitmeyi düşünüyorum
Yavuzun-1annesi2 Bebegimibeklerken1 geçen hafta gittigimde yarım kilo bebiş demişti doktorum 21+3 günlügüm şuan ayın 30 randevum var bakalım kaç gram olmuş🤗🤗
sm21 PurpleTail bizim de 30+2 de 2050 gramdı ve doktorum önden gitmesiyle ilgili bir şey demedi. Gebelik şekerim var, suyu iyi görünüyor şimdilik bir sıkıntı yok dedi. Ama sizin yazdığınızı okuyunca biraz panik oldum sanırım😕
Kubrakynk Bizde 34 haftayken 2480 gramdı. Şimdi 36 haftamıza girdik tam olarak kaç olduğumuzu bilmiyorum haftaya kontrolümüz vaaarrr💙
edabazin Bebegimibeklerken1 Bebegimibeklerken1 34 haftaligiz ama kac gram olduğumuzu bilmiyorum en son 1.800gr di.🤰👶🧿🤲