kubusdiyebiri Gamzemirenver bir haftalık oynamalar normaldir diyorlar☺️ Umarım sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi 😇😇
Beyda3759 Bebegimibeklerken1 39+3 hiçbir fikrim yok kaç kilo olduğundan. Çarşamba gününe kadar doğmamış olursa kontrole gideceğim öyle öğreneceğim…
Parsss bebekannesii önemli olan doktorlarımızın ne söylediği 🥰 ama kilolu olması da her zaman için iyi değil zaten gebelik şekeri olabılır
yuvamerve17 Bebegimibeklerken1 benim 32. Hafta da 2600 dü 5 hafta önden gidiyor 😢 simdi 34+5 deyim pazartesi gidicem yine bakalım ne kadar olmus
Susamtanem2 yuvamerve17 Dr ne diyor benim 30-31 hafta çıkıyor 1600 normal dedi ama sizinkiler o gorunxe çok düşük geldi bana
Parsss mrveknblt 3 haftalık bir fark oldugunda sıkıntı olur demıstı benim doktorum bir hafta üç beş gun bunlar problem olmaz demişti
mrveknblt Parsss tamam bizimkinde de 3 haftalık bi fark yok zaten haftasına göre 1 hafta önde bi problem yok dedi. Bütün testler her şey normal gidiyor bi problem mi olması gerekiyor illa
Cicilibicili Parsss Konular hakkında fikir ayrılıkları yaşanabilir. Lütfen fikrinizi bildirirken hakaret içeren kelimeler kullanmayınız. Aksi halde uyarı vermek zorunda kalacağız. İyi forumlar
Ftmhz Ozlem_o6 aynen bizede gayet iyi demişti kilosu şimdi de bilmiyorum araya bayram girdiğinden beri gitmedim uzun yola çıkıcam ondan sonra gitmeyi düşünüyorum
Ftmhz MerveZMC aynn öyle doktorda söyledi zaten kilosu iyi daha alır diye haftaya tekrar gideceğim inş eve dönünce