designermom canım benim öncelikle başın sağolsun bazen doktorlar insanı anlamıyor acını yaşadığın durumu anlamıyorlar bu cok normal çünkü onlar öyle bir acı yaşamamış bilmiyorlar yani o acının nasıl birsey olduğunu ben çok iyi anlıyorum seni bende bebeğimi kızımı kaybettim bugün tam 12 gün oldu doğuma diye gittim ulturosonda bebegin kalp atışı yok demişlerdi o anı kafamdan kazıyarak atmak istiyorum ama olmuyor o an dünyamın başıma yıkıldığı bir andı 38+2de kaybettim meleğimi şükrediyorum ama ne olursa olsun. Kızım Cennet Kuşu oldu diye yaşasaydı bugün 12 günlük olucakti Meleğim kıyafetleri çorapları eldivenleri bezleri biberonu herşeyi hazırdı Rabbım dayanma gücü veriyor canım benim büyük bir imtihandan geçiyorsun sende senin ve benim durumumda olanlarda büyük bir imtihandan geçiyor dualarıma senide ekleyecegim Rabbım geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Sen hicbir zaman isyan etme ümidini kesme rabbimden o ol der hersey olur o yüzden dilinden duayı eksik etme hiçbir zaman en yakın zamanda hayırlı haberlerini bekliyorum canım Rabbım en kısa zamanda sana annelik duygusunu yaşayacaktır kucağını doldurucaktir inşallah sen dik dur her zaman öpüyorum o Kalbinden 🙏❤