Hazeleyes_ Merhabalar arkadaşlar instgramda gördüm en ucuz bebek market diye bi site var baya uygun kıyafetler var. O siteden alanlar varmi ? Eksik bi kaç kıyafet vs kaldı onları da oradan alayım diyorum alanlar memnun mu , önerirmisniz o sayfayı ?
Ankara_06_ Hazeleyes_ Canım ben o siteden baya yüklü alışveriş yaptım bence kaliteli ürünler güvenilir site.
42-AySe-07 Hazeleyes_ Ürünleri güzel kaliteli canım ben ilk hamileliğimde epey alışveriş yapmıştım şimdi yine alcam bişeyler 34 haftalık olduk geç bile kaldım🤭🤣
Hazeleyes_ Ankara_06_ kundak aldınız mı peki oradan onlarda güzel mi kıyafet alıyorum o zaman güzelse 🤗
Ankara_06_ Hazeleyes_ kundak almadım canım ya ama kıyafetlerinde 6-9 aylığa kadar ordan aldım sen düşün artık🤭 fiyat olarak da gerçekten uygun geliyo bana. Bi ara civilden yaptım alışveriş biraz yüksek tuttu fiyat o siteden yapmadığıma pişman oldum🙄.
Hazeleyes_ Ankara_06_ aynen fiyatları baya uygun bende e bebekten aldım bu sayfayı görünce açıkçası pişman oldum. Zaten kısa süreli giyeceği kıyafetlerine çok pra vermek de gerkesiz aslında o zaman ben 3-6 6-9 da alayım teşekkür ederim 😇😇
Ankara_06_ Hazeleyes_ Al canım güle güle sağlıkla hayırlı günlerde giyinsin inşaAllah🤲🏻🥰. Rica ederim.
Hazeleyes_ 42-AySe-07 😀 bende siteyi yeni fark ettim e bebekten almiştik genelini pişman oldım valla ama buradan baya şey favoriye ekledim bende alacağım İnşAllah