rabia3561 kayramm10 inşallah görürsünüz güzel bir hamileliğiniz olur sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebeklerimize☺️
kayramm10 SecilM merhaba sizi merak ettim ☺️ bhcg sonucunuz artmıştır inşallah güzel haberler almissinizdir🤲☺️
SecilM kayramm10 merhaba ☺️ teşekkür ederim sorduğunuz için. 23 temmuzda verdim en son. 797ye çıkmıştı 2 katı çok şükür ☺️ siz nasılsınız
kayramm10 SecilM maşallah çok sevindim🧿😊 bende iyiyim çok şükür salı günü doktora gitmeye karar verdik eşimle balakim heyecanla bekliyoruz.aslinda 8 yaşında oğlum var o çok merak ediyor bakalım bekliyoruz😀🤩
wills kayramm10 4+3 boş keseyi gördüm, 5+3 te yolk sac gördüm. Suan 6+2 yim yarin randevuda insallah kalbini de duyarım ❤🤲🏻
SecilM kayramm10 yaa ne güzel. Oğlunuz sizden çok daha meraklıdır abi olacak diye 😍 Allah hayırlı haberler duyursun inşallah güzel haberlerimizi verelim ☺️ sat kaçtı peki? Benim 22 haziran. Cuma gidicez biz de kısmetse 5+3 iken
SecilM kayramm10 gün olarak aynıyız gibi hatırladım doğru hatırlamışım ☺️ çok heyecanlı aynı günde biriyle karşılaşmak. İnşallah güzel haberler alırsınız ben de kendim için umutlanırım böylelikle ☺️
kayramm10 SecilM inşallah ikimizde güzel haberler alırız🤲 gerçekten aynı gün olması çok iyi denk gelmemiz süper oldu ,bakalım inşallah Güzel haberlerimizi paylasiriz 😊
Asya65 rabia3561 bende 5 hafta 4 gunluk hamileyim canim belirtilerin varmi benim uyku ve yorgunluk baska belirtim yok
kayramm10 Asya65 bende uyku çok yok ama çok yorgunluk var hep uzanmak istiyorum, kasıklarımda ara ara ağrı oluyor ve göğüslerim çok hassas açıyor , ama bulantı falan hiç yok daha😊
rabia3561 Asya65 bende de aynı canım aşırı uyku ve yorgunluk var. Bulantım da var buna ek de aşırı koku hassasiyeti eklendi. Göğüs hassasiyetim en baştan beri var.
Barlas_mom kayramm10 kasıkların da ki ağrı regl sancısı gibi mi oluyor acaba merak ettim benim öyle beni zorluyor baya 4+0 benim bu arada 🙈
kayramm10 Barlas_mom evet sanki adet olacakmisim gibi ağrı var belim kasiklarim fena yani ve bugün çok daha halsizim 😔
Barlas_mom kayramm10 aynı şeyleri yaşıyoruz ben beta takibi yapmadım regl 4 gün kala kaset teste çıkınca kan vermiştim 112 çıkmıştı bir de yarın vermeyi düşünüyorum. Bir de hamilelik geçiren tüm arkadaşlarım kahverengi yerleşme lekesi gelir korkma demişlerdi bende hiç öyle şeyler olmadı