Semy Allah aşkına yalnızlıktan bunalıyorum. Netflix önerilerinde de hep aynı şeyler çıkıp duruyor karşıma. İzleyip çok beğendiğiniz şöyle çerezlik vakit geçirmelik eğlenceli birşeyler varsa diyiverin nolur.
denizinnannesi Semy eğer izlemediysen the walking dead harika ondan sonra dizi izlemek istemdim sahsen😂
tugcemma Anne with an E- dram ama çok güzel Lucifer- akşam kociş ile izlemelik 😂 Modern Family -komedi bence şahane Lupen- aksiyon mini dizi Aklıma bunlar geldi şimdilik ☺️
Semy elfmoom ay onu hiç izlemedim izlemeyeceğim de galiba. Cok popüler kültür oldu benden başka herkes izlemiş olabilir 😅😅 vikingleri bitirdim yeni boşluğa düştüm
Gizemis elfmoom ayyy aslında game of thrones mükemmel ya bence izlemediysenin onu izleyin. Ama şöyle ilk bölümler biraz sıkıcı cinsellik içeriyor maalesef cok fazla. Sonradan ama öyle bir sarıyorki. Keşke bitmeseydi diyorsunuz. 😊
Beyzan Semy ben de onu tavsiye ederim çalışan anneler ile ilgili bir dizi ama böyle anayım ben ana diyen değil bu annelikte cuvallamak da var hata yapmak da anayiz diye dükkanı kapatıp gidecek halimiz yok ya diyen bir dizi 😂
elfmoom Semy ya güzel çok güzel film ama inanılmaz açık, hep açık sahneleri var 10 dakika da bir :) en son kestik izlemeyi 😂😬 insanı teşvik ediyor 😬😬
Semy elfmoom ahahhahahaha. Ya aynısı bu ispanyollarda da var agzım acık kalıyor. Diziler zaten 45 dakika inanın yarım saati o dediğiniz gibi
Belacivciv elfmoom Sırf bu yüzden zamanında izlerken bıraktım 😂 Sonra son sezon çıkınca aradaki önemli olayları öğrenip son sezonu izledim ama izlemesem de olurmuş kötüydü 😂
elfmoom Semy gerçekten öylee 🤭 netflixte var mı bilmiyorum ama , aksiyon motor vs severseniz Sons of Anarchy önerebilirim :) 🥰