DenizSayer elfmoom öyle umuyorum herkeste öyle söylüyor doğumdan sonra geçiyor diyorlar onlar iyi olsunda güzellik sorun değil👼🏻
Drf elfmoom bende geçen gebeliğimde progestan kullanmıştım yüzüm çok yağlanmıştı ve ufak ufak sivilceler de olmuştu hormonları etkilediği için ondan demişlerdi
Drf YrtswnArkn ay benimde bacağımda egzama var ondan mı azdı bu aralar acaba bende neden çok kaşınıyor diyordum beni bitirdi kaşıntı ilaçta kullanamıyorum
YrtswnArkn Drf doktorum hamilelikten dedi 😊 muhtemelen sizinki de ondandir kasimamaya çalışın zor biliyorum ama 😊
Drf YrtswnArkn yaşayan bilir diyeyim sizde yaşamışsınız su falan tutuyorum o kaşıntıyı kafifletsin diye yoksa parçalayabilirim o derece🥺
YrtswnArkn Burnum büyüdü suratım yana doğru genişledi kalcam belim genişledi oğlumda sadece göbeğim vardı hatta arkadan hamile olduğum belli bile değildi 🤭 bunda newrim döndü
Drf elfmoom sağlıksız gebelikti kürtaj olduktan sonra yüzüm düzelmeye başladı yani belki de gebeliktendi ama çoğu kişiden duydum yağlanma yapıyor diye. Şimdide yeniyim sadece folik asit kullanıyorum öyle bir yağlanma yok yüzümde
YrtswnArkn Drf aynen benimde öyle yüzüm cayır cayır yanıyor su tutunca sanki cosss diyor 😢 dediğiniz gibi yaşamayan anlamaz
E-Y elfmoom benimde öyleydi birde erkek bebek guzellestirir anayi derlerdi pırt halt etmişler ergen gibi sivilce döktü yüzüm ama şimdi ay bi pürüzsüz porselen gibi aynaya bakmaya doyamıyorum 😂 insallah doğumdan sonrada devam eder böyle.
elfmoom E-Y ahhahahahahaha 😂😂😬🥰 demekki herkesin hormonu farklı etki gösteriyor :) çok güzel ya sivilcesini bile yerimmm
E-Y YrtswnArkn şu an 39+4 günlüğüz 35 den sonra yavaş yavaş geçmeye basladi ama 38den sonra hele bu ay daha bi güzel oldu😅
Drf elfmoom tşk ederim sizin postlarınızı yazılarınızı çok görüyorum sizinde riskli sanırım her gördüğümde size de dua ediyorum 🤲
elfmoom Drf evet malesef ama Allahım sağlık versin inşallah bebeklerimize 🥰 çok teşekkür ederim eksik olmayın inşallah 🥰🙏🏻😇