Busrademirci Kızlar 34+1 hamileyim çok şükür sıkıntısız bir hamilelik geçiriyorum ama bu gün tuvaletten sonra peçeteye kan geldi korkuttu açıkçası beni başına gelen var mı ne yapmam gerekiyor doktoruma mesaj attım henüz cevap gelmedi
Hkk0809 Busrademirci 34+1 de oldu bende de sadece peceteye geldi kırmızı kan şeklinde. Baktırdım eşime içeriden değil yandan geliyor dedi sonra kesti zaten
Emel123 Busrademirci kan her koşulda tehlike kabul edilir. Bunu doktorun hiç mi söylemedi? 34. Hafta çok erken nişan bile olsa… Açılman falan varsa durdururlar hastaneye gidersen. Gecikme ki birşeyler için geç kalınmasın. Hastaneye gidiverin. En kötü boşa gitmiş olursunuz ama olsun karı koca kafanız rahatlar.
Merguse Busrademirci hemnn hastaneye git 10 gün önce 33 haftalık dogum yaptm dogımdan 4 gün önce kan gelmisti böyle kahverengi akıntı gelmisti doktor hic bişeyin yok acıklık vs yok deyip yollamıstı nst dede sancı cıkmamıstı ertesi günbel ve kasık ağrım başladı hastanrye gittim gece 3 te 3 cm acıklık olmus durdurmaya calıstılar durduramadılar ertesi sabah 7 dd dogum yaptm bebeğim yogun bakımda iinşallah sneinki erken dogum olmaz ama ihmal etme hemn git doktora acilden giris yap
Busrademirci Hkk0809 benim öyle yandan gelecek mi yara vs bir şey yok tedirgin oldum bi cevap gelse ona göre hareket edicem
Hkk0809 Busrademirci sakin olup uzanın en doğrusu o gibi cevap gelmezse gidersiniz. İçi rahat etmiyor çünkü insanın 🤷
Eyceniz Busrademirci benimde pembe bi kan gelmişti, çok ikinmaktan oldu sanırım benimde doktora sordum tekrarlamadikca sorun olmadığını söyledi