Derya2021 Kızlar merhaba. Ben bir baya ağır şekilde grip oldum boğaz ağrım var cok olupta atlatan var mı ?
rojda2121 Derya2021 ben bi haftadır gribim bogaz agrım yok ama burnum gözüm yasarıp duruyo burnum tıkalı cok rahatsızım sabah aksam nane limon içiyorum ama bana mısın demiyo ilaçsız gececek gibide degil 😒
Sevilss Derya2021 ilaç içemezsiniz salgın var grip ben covid oldum içmedim süründüm gribin ilavı vitamin ilaç fayda etmiyor doping vitaminli serum taktırın daha iyi geliyor
Derya2021 rojda2121 hadi ya valla ne zor hamileyken grip olmak canım ya boğazlarım ağrıyor benim çok boğaz şiş diye başıma vuruyor ağrısı çok nasıl geçicek bilmiyorum 😔🤕
Derya2021 Sevilss evet ilaç içemiyorum canım olmadı artık yarın gıdıcem serum yicem çok kotuyum valla
Sevilss Derya2021 aynen kovid testi de yaparlar zaten anlarsın ama grip ve ishal salgını da var çok kişi oldu 1aydır etrafta dediğim gibi vitamin serumu ve vitamin ilacı al c vitamini bir de uyu başka türlü geçmiyor
Snmom Bende lohusayim gribim 1 haftadır. Oğlumda grip bebeğimde çok hapsiriyor sanırım o da hasta biz baya hastayiz hepimiz maalesef annem test verdi acaba delta varyanti mi diye negatif çıktı çok şükür 🤲