Hilkatkaradagli Ya kızlar genelde hep uykusuzluk ,uyku düzensizliği yaşıyordum ama bu bir haftadır sürekli evde uzanma ,uyuklama ,uyanamamaa istem dışı sıkıldım artık sersem gibi dolaşmaktan bu durumu yaşayan varmı acaba 😶
Ygtm44 Hilkatkaradagli şunlara yaklaşiyosun cnm oyüzden normal, malum bide hava cok sicak olunca ustune tuz gibi geliyo tabi. 🤦♀️
Kdk Hilkatkaradagli 33+5im bende aynıyım. İlk üç ayda bile sürekli uyuma isteğim hiç olmamıştı. Sabahları uyanmakta o kadar zorlanıyorum ki. Gün içinde de hep halsizim
Bsrakya Hilkatkaradagli 34+5 günlüğüz valla kafamı kaldıramıyorum bide bayram ziyaretine anneannelere babannelere falan gidiyoruz gittiğim yerde uyuyup kalıyorum 2 3 saat neyse artık 😂 millet diyor sen gece uyumuyomusun. Ben de bu halime anlam veremedim bi tek bende mi oluyor diye korkmuştum hatta iyi normalmiş bari.
ysmnklc Hilkatkaradagli bende mi sıkıntı var diyordum hatta doktoruma soracaktım. 34 haftalığım 2 haftadır bende Nasıl Bi uyku hali gözümü açamıyorum yorgunluk çok iyi anlıyorum seni hiç bişey yapmak gelmiyor içimden 🤷♀️
Hilkatkaradagli Ygtm44 Hiç gözümü açamıyorum cnm ya hayat durmuş gibi çamaşır yıkıyorum makina da kalıyor ,ev olduğu gibi çok rahhatsiz hissediyorum sıcaklarda cabası dediğin gibi
Ygtm44 Hilkatkaradagli ben 16haftaligim o dediklerini şimdiden hissediyorum. 34olunca herhalde tuvalet disinda kalkmam yerimden 😂😂
Hilkatkaradagli Kdk Bende cnm ilk aylar uyku bilmezdim şu ana kadar bünyeme ağır geliyor artık sıcak bir yandan ,şeker bir yandan
Hilkatkaradagli Ygtm44 😂😂😂Benim aniden oldu ya uykusuzluktan dert yaniyordum şimdi ise gözümü açamıyorum 😴
Hilkatkaradagli Bsrakya 😂😂😂Bende vallaha cnm eşim defalarca aramış korkmuş 😝Ben mışıl mışıl uyumuşum 😴
Hilkatkaradagli Kbrkya Evet cnm var hissedilir derece bende hep uykuluyum bebekte uyuyor diye düşünüyorum googleden baktım doktorlarin videoları vs diyo yeri daralıyor normaldir ama haftaya kontrolüm var bakalım 🙂
Ygtm44 Hilkatkaradagli bebiş dogsun inan 1dk uyuklamaya firsatin olmuycak 😃 saolsun uyusunda işimi yapayim diycen orayi burayi topluycan cocuk uyanmis olcak tabi işin bitene kadar😃 ilk hamileligin ve calisan bi kadin degilsen bence bu gunlerini iyi degerlendir yat uzan. Imkanin varsa tatile git eşinle😃cocuk olunca bi yere gidilemiyo maalesef..
Hilkatkaradagli ysmnklc Evet cnm inan zoraki kqhvalti ,yemek başka herşey olduğu yerde biraz toparliyorum o kadar
ReyhanBozdemir Kızlar bizde 32 haftadayız fakat uyku sorunu için b12 değerlerinize bi baktırın derim benim hep ondan olmuş
Hilkatkaradagli ReyhanBozdemir Aslında doktor vitamin vs veriyor ilaç vb ilaçla hiç aram olmadığı için almıyorum bile kesin o sebeple olabilir gebelik şekeri var arada kolesterol değerlerim yüksek çıkıyor haftaya sanırım son tahlilleri ister doktor aniden birkaç gündür böyleyim
Hilkatkaradagli Buseninannesi_21 Ay bende birkaç gündür 33+3 üm ya birde absürt gelebilir ama annem,babam,abim vefat etti bayram için mezarlığa gitmiş bizimkiler 3 muska bulmuşlar ayrı günlerde aynı muska bizim baş harflerimiz yazıyormuş inanın çok kötüyüm bayadir
Hilkatkaradagli Ygtm44 Bende diyorum gidelim yolda dogurrsun diyor bahanesi hazır evde ancak uyuyoruz 😂