yigitegenin_annesi ebruliianne kontrole gitmwden 15dk önce meyve suyu iç bebek hareketlenir ve kendini gösterir inşlah
Sulee_ ebruliianne ayrıntılı ultrasondadami göstermedi bende 21. Haftada ayrıntılı ultrason da öğrendimm normal muaneye devlete gidiyorum şahsen hiç uğraşmiyolar bakmak için gösterirse söylüyorlar
Merkun ebruliianne bende 20. Haftada öğrenmiştim herkes 15 16 haftada öğreniyordu deliriyordum resmen😂😂 bide doğana kadar yüzünü göstermedi baya nazlı bi oğlum oldu 🥰
milena11 ebruliianne devlete mi gidiyorsun acaba bazen devlette görsellerde söylemiyorlar. Ben 12 +3 de öğrendim.
ebruliianne Merkun banada herkz sasırıyo nasıl durabilıyon ogrenmeden napım gostermiyo babası 9 ay gostermemiş🙊🙈
ebruliianne milena11 evet devlet farklı farklı doktora gttm ama dızını bacagını felan getırıyo gostermıyo dedı hep 2-3 dk bakıyo zatn beklemıyolar kı doktrlar 🙈
milena11 ebruliianne özele git bir kontrolüne hemen söylerler. Hoplatıyor zıplatıyor gösteriyor doktor
Sblatc ebruliianne bende hala öğrenemedim en son 19.haftada gitmiştim. Devlete gidiyorum ve öğrenmek için uğraşmıyolar bile
Adapte34 Merkun alla alla 20. Haftaya kadar göstermeyen erkek ilk defa gördüm valla benimkide göstermiyor dedim herkes o zaman kız dedi doktor da kıza benzetti ama ben hep erkek hissediyorum ya
Meryem80 ebruliianne 18 haftalık olduk 3 oldu gıdıyıurm kendini saklıyor gostermıyor bakalım haftaya tekrar kontrole gıdıcez gosterır ınsallah kendi 😃
ebruliianne Meryem80 insallh bu merakla evde beklemek zor randrvu almakta zor allh kolaylık versın hepımize her konuda