Mom567 depsizoo senden önce doğurursam görersin🤣gelir yazarım buraya sen hala doğurmadınmı kızzz diye🤣🤣
depsizoo Mom567 benlen yarışma taammı 2 gün öndesin diye hava atma benden sonra doğurursan görün sen 😂
Mom567 depsizoo 🤣🤣agahhjhh hadi aynı anda hurmaya başlayalım yarından itibaren bakalım kim doğruck🤣🤣bak kıskançlık yapmıyorum Gine seni bırakmıorum beraber başlayalım diyorum🤣🤣
depsizoo Mom567 Ben hurma sevmiyom başka bişi isteyin benden 😒 merdiven iniyom çıkıyom sonracıma squata başlıyım kçımı kaldırabilirsem 😂
dilekunalozcan Mom567 hurmayi kac haftadan sonra yemeye başlıyoruz ac karninami yemek lazım soylermisiniz
MommySharkdutdutdutut Mom567 Yani 10 saat bana trip attığına değdi mi😂 senin icin guzel bir sey diyorum 🙇🏻♀
MommySharkdutdutdutut depsizoo Ya oturuyordum icimden balon patlar gibi bir ses geldi bi kalktim 😂su gibi boşaldı halim batti o ayri 🤭😂
Mom567 depsizoo 😅benden gizli gizli doğurucn dimi söylemiyorsun bana doğumu başlatmak için herşryi yapıcan😅yok hırslandım hemen bende bol bol hareket🤣
depsizoo Mom567 He senden saklıyom şimdi doğurup gelcem 😂 hareket edecem de şu wc girip çıkma faslı biterse
Mom567 depsizoo 🤣her gidişte bi umutla gidiyorum valla nişan falan gelmiştir diye🤣hiç bu kadar mutlulukla gitmiyordm wcye😅