MommySharkdutdutdutut Deletedmom93428 Hahah😂 ay dogurursun kiz merak etme 🤭 iyi kilon vs çok orantılı gözüküyor burdan 😊cok mini minnos bir hamissin
Deletedmom93428 MommySharkdutdutdutut evet 11 kilo aldım sadece ödemim de yok çok şükür 🤭 ya deme öyle bak 2. Çocuğu yaparım hemen😁 Allahım inşallah güzel duruyorsun dedi diye mi çocuk yapacaksın diye linç yemem xmdmdmdmmd
MommySharkdutdutdutut Deletedmom93428 hahahah😂 yok kiz ne linç yiyeceksin 😂 masallah birdaha doğur valla 😂bak ben çok rahatim 😂
depsizoo MommySharkdutdutdutut senin sölicen atasözünün 🤦 yavrucazım tamamen indi demiyom zaten ama eskisine göre aşşada
MommySharkdutdutdutut depsizoo Kuzum bende ona gore demedim zaten göbeğinin direk altinda karnin 🤭 benim göbeğim hic inmemisti öyle dogurdum 😂herkesde inmiyor 😍
Mom567 MommySharkdutdutdutut https://www.hizliresim.com/jaraye0 şu pijamamla 50 tane foto attırdın kız utandım🤣🤣hadi güzel şeyler söyle😅 @depsizoo önce doğruyum😅
MommySharkdutdutdutut Mom567 seninkide iki parmak inmiş kiz 😂 bide bebegin yamuk mu şuan yani yamuk duruyor gibi 😂 benimkide hep yamuktu 😂 bakalim hanginiz doguracaksiniz dogurana lolipop 🤨😂😂😂😂