Sinemy6 6+3 haftalık hamileyim bir haftadır inanılmaz bir bulantım var hiç birşey yiyemiyorum evin kokusundan çok tiksindim. serum takıldı fayda etmedi. İlaç içip de biraz daha hafifleten oldu mu 😟😟
MerveEltugral Sinemy6 35+2 hamileyim benim mide bulantımı geçiren hiç birşey olmadı neler çektim kaç kere hastanelik oldum inşallah seninki geçer 🙏🏻
Gizem1504 Sinemy6 8. Haftaya gireceğim bulaşık mak. Kokusundan tiksiniyorum sabahları çubuk kraker yiyorum ve bol su içiyorum. Çok zor bi durum Allah yardımcımız olsun
Hatunnn Sinemy6 arkdasim zofran kullaniyor ve cok memnun 14lu haftalarinda gecti bulantisida cok sukur
Elfcmn Merhaba canım bende 17 haftalık hamileyim çok zordu benim içinde o zamanlar onzyd adında bir ilaç kullandım tabi ki doktoruma danışarak :) ama hayatımı kurtardı diye bilirim çalışan biri için çok zor oluyor sürekli mide bulantısı ama bu ilaç çok iyi anında geçiyor biraz fiyatı yüksek ama kesinlikle tavsiye ederim :)
Sinemy6 Elfcmn çok teşekkür ederim doktoruma soracağım 😊 insan bu zamanlarda gerçekten destekçi arıyor şu iyi gelir deseler hemen yapasın geliyor. Metpamid ictim hiç fayda etmedi. Birde bunu deniyim tekrar teşekkür ederim 🙏
Sebiile Yengem 9 ay boyunca bulantı ve kusma yaşadı. En son kemoterapide kullanılan ilaçlarla düzelmişti. Doktorunuzla bi konuşun