beybisi26 Herkese merhaba Hamilelikte Türk kahvesi içen var mı, son iki aya kadar hiç içmedim desem yeridir sayılır ama sok iki ay canım deli gibi Türk kahvesi çekiyor doktorlar bu konuda ne diyor
psychologist beybisi26 baştan beri neredeyse her gün 1 tane içtim. Hiç sıkıntı olmadı. Doktorum da 1 fincan içebilirsin demişti
2bebek3gebelik beybisi26 bazen bir bazen iki fincan içtim. Sigarayı bıraktım kahveyi bırakamadım şimdi 9 aylığım 37+3 oldum bir fincan türk kahvesi hergün soğuk buzlu Nescafe içiyorum bebeğim gayet iyi kilosu gelişimi. Ben biraz takdiri ilahiye de bağlıyorum. Birşey olacaksa ne yaparsan yap olacak. He tedbir almayacaksın demiyorum ama bir fincan kahvede gebelik şekerinden koruyor çoksa zararlı değil yani
beybisi26 psychologist son aydayım benim doktor haftada üçü geçme hergün içme erken doğumu tetikler diyor nasıl canım çekiyoe anlatamam 😀 eroinmanlar gibi kokluyorum
psychologist beybisi26 iç gitsin ne olabilir ki kahve alt tarafı 🤷🏼♀️ Yarım bardak iç nefsin körelsin. ben içki ortamında bulundum nasıl güzel koktu bir yudum içtim içimde kalmasın diye🤷🏼♀️
irorkay beybisi26 ben her gün 2 fincan kahve içiyorum üzerine açık çay bile içiyorum. 38 deyim bir sıkıntı yok aksine kilosu vs iyi gidiyor. Yani günde 1 fincan her gün içebilirsiniz
Mavi87 beybisi26 günde 200mg kafein tüketilebilir. Bir fincan türk kahvesi 50 yada 60 mg. Günde 1 tane içebilirsiniz