bebekkaradag Bu da benim anne&bebek ihtiyaç listem🙏🏼 Alışverişe başlamayı düşünenlere fikir olsun🤗 Ben kendi tercih ettiğim markaları da yazmak istedim. BEBEK İÇİN -Oda takımı (Çilek mobilya) -Yatak odası için ayrıyeten sepet beşik (Çilek mob.) -Nevresim takımı ve uyku seti (Taç) -Bebek arabası (Mima Xari) -Mamaroo 4moms anakucağı -Bebek bakım çantası (Mayoral) -2 Adet 10’lu hastane çıkışı seti -1 Adet fotoğraf çekimi için isim yazılı set -İç zıbın, alt üst takımlar, tulumlar, çorap, eldiven, yelekler, battaniye, müslin örtü ve ağız bezleri( 0-3 ay ve 3-6 ay karışık) -Bez (Sleepy) -Islak mendil (Sleepy) -Alt açma (Sleepy) -Pişik kremi (Sudokrem) -Dalin bebek seti (Şampuan&yağ&pudra&deterjan) -Fırça tarak seti (Chicco) -Tırnak makası (Bebedor) -Emzik& emzik kutusu (Philips avent soothie) -Biberon& biberon fırçası (Nuk) -Emzik ve biberon için likit temizleyici (Baby&me) -Küvet seti& filesi& lif (Set A101, file babyjem) -Ateşölçer ANNE İÇİN -1Adet gecelik (Relax mode) -1 Adet pijama takımı (Birolicgiyim) -3 Adet külot (Penti) -Depend -2 Adet emzirme sütyeni (Penti) -2 Adet emzirme atleti (Penti) -Çorap -Korse (Blackspade) -Lohusa terliği&tacı -Göğüs kapağı (Philips avent) -Göğüs pedi (Lansinoh) -Göğüs kremi (Lansinoh) -Humana çayı -Emzirme önlüğü (Babyjem) -Emzirme yastığı (Babyjem) -Hastane çıkışı giymek için rahat bir elbise
OktayMeltemSahin bebekkaradag ayy çok teşekkürler iyi oldu bu post ellerine sağlık güzel anne ❤️ Allah sağlıkla bir avazda kucağına almayı nasip etsin 🐣🙏🏻