aybikk Kızlar 39+3 üz yarın yani çarşamba günü kontrolüm var bu arada devlet hastanesine gidiyorum. Yarın ne dicek doktorum bilemiyorum hep haftaya kontrole gel diyor da bana 41e kadar bekleyelim gelmezse suni veririz dedi ben 41i beklemek istemiyorum acaba beklemek istemiyorum beni pazartesi günü alın desem alırlarmı sizce yani devlette alırlarmı yani yok yasak falan diyipte 41i beklerlermi acelenmi var diyen olur ama bakan kimsem yok olmicakta oyuzden pazartesi istesem verirlermi gün? 😟😟😟😟
Esrakm Bende oyleyim her hafta kontrole gidiyorum iyisin iyisin diye gonderiyor devlet özele bütçemiz yetmiyor malesef ama böyle de hiç takmıyormuş gibi keşke biraz daha ilgili olsalar 🙄 istediğin zamanda alırlar mı bilmiyorum konuş tekrar gittiğinde kontrole istersen
aybikk klebsiella suyum VS. Yok ama açıklığıma bile bakmadılar biliyorum devlet ama işte bazen maddiyat el vermez gitmedim özele 😟 o yuzden ne derse ne yaparsa kabulüm 😟
Ozlem16 Ya ben özele gidiyorm kızlar 40 kadr beklemek istemiyorm 39 oldum bende persembe gidecm artk dogumu baslatin diyecm doktoruma fazladan beklemek istemiyorm
aybikk Ozlem16 bende beklemek istemiyorum ama bakıcak kimsem VS. Yok o yuzden inşallah yarın tm der de hafta içine gün verir 😟