Cerensnl tanya25 gidip hamile kıyafeti alma cnm begendigin bi ürünün büyük bedenini dene ve al ben hep öyle yaptım 😀
Slyy Defactonun hamile elbiseleri güzel ve kullanışlı ordan elbise, lcw den tayt almıştım, memnun kaldım hepsinden
Fatmanur-3 tanya25 Hep eşbise giydim bu yaz pantolon almıştım kışın hamilelik için yazın da olmuyor daha geçti yani en iyisi elbiseler efil efil etekler rahatça giyip çıkıyorum
Yagmur00 zhenis2930 bilemedim ki canım ya belki sem oralar dan kılo alıyorsun canım bende kalca gogus karın malum zaten bıde bacakta alırım ve yine aynı sekilde aldım bem zaten cok kılo almadım 65teyım ne yukselme ne asagı iniyorum
2626262782ayse tanya25 hiç zorlanmadım hamile giyimini de sevmediğim için hep normal sezondan 40 42 beden bol oversize tişört ve elbiseler le çok güzel ve şık geçirdim sonuna yaklaştık bakalım hayırlısı
Momocuk-48 tanya25 hamile kıyafeti asla almadım almamda elbise etek aldım süper iyi be rahat oluyo altınada terlikler oooh mis😂 tabsiye ederim
dilekunalozcan Kilo almadığım için kiyafetlerim oluyor almayı düşünmedim hamile kiyafetini bir daha zaten giyemicegim için gerek duymuyorum
FatoRamo tanya25 tesettürlü hanımlara göre açıklar daha şanslı her türlü elbiseyi rahatlıkla giye bilir ama tesettürlüler biraz zor buluyor
ElifB08 zhenis2930 kesinlikle bende binde bir gittim ama gittiğime pişman oldum en güzeli internet alışverişi 👍🏼 Hatta şuan intidex indirimi var Zara’dan elbise aldım bol kesim 60 tlcik oda 😎
zhenis2930 ElifB08 ciddi olamazsın süpermiş ben de geçen hafta gittim müthiş indirim var ben de bir elbise aldım uzun 130 TL’ye
Didemmmmm tanya25 trendyolda şuan armonika da çok güzEl bol kesim elbiseler var. Bir kaç tane ordan aldım
Didemmmmm Azramina21 canım bende hamile elbiselerini beğenmedim. trendyol da armonika ya bak çok şık spor bol elbiseler var.
Burcu-26 zhenis2930 55 kiloydum hamile kaldığımda 🙈 bebeğimin kilosu düşük olmaz İnşaAllah sağlıklı olsun tabi önce
ElifB08 zhenis2930 hamile bedenimi tutturursam başka elbisede de gözüm var 🥲 Evde olmak pek sorun değil de çalışan olarak kıyafet problem oluyor..